StatCounter

I'm not quite sure who's waiting more eagerly to open the first window from the advent calendar, me or the kids from theirs (which is actually still waiting to be hung up and stuffed with something today). At the weekend, we celebrated my birthday and moved some furniture around for the occasion. The old cupboard (but fairly new to us) ended up in its intended place next to the little kitchen, where it seems to fit rather snugly.  I rummaged for some fairy lights up in the attic, but our Christmas star seems to have done a runner!


En ole ihan varma kumpi odottaa ensimmäisen luukun avaamista enemmän, minä omasta kalenteristani vai lapset omastaan (joka pitäisi tänään vielä ripustaa sullottuna jollain). Viikonloppuna juhlistettiin synttäreitäni ja kemujen kunniaksi vaihdettiin edellisellä viikolla vähän järjestystä. Vanha mutta meille vielä melko uusi astiakaappi pääsi lopulliselle paikalleen uuden pikkukeittiön viereen ja pääsee nyt vähän paremmin oikeuksiinsa. Valot sain pengottua vintiltä, mutta joulutähti on tehnyt totaalisen katoamistempun! 
LissyLou said...

i love traditional advent calenders. My boys insist on the chocolate ones, but i insist that it has a christmas picture!!

Heidi said...

It all looks so warm and inviting I'm a little ready to start December myself!

Hanna said...

Kauniita kuvia! Tuollaisesta (tai umpiovisesta) haaveilen myös uuteen kotiin ja toivon että sille löytyy paikka.

Tunnelmallista joulun odotusta!

Rebecca / Sanctuary said...

LissyLou, I prefer pictures calendars, too, but I understand your boys :)

Heidi, I think I'm a little ready too now :)

Hanna, Kiitos! Kaappi on Fasaanista, jossa tuon tapaisia ja varsinkin umpiovisia aika paljon näkee. Minäkin haaveilen vielä ainakin jykevästä kaapista eteiseen.

Netta said...

Hieno joulukalenteri, ei ihme että innolla tuon avaamista jo odottelet. :)

Vihreä hatturasia on aivan ihana!

Sea Angels said...

looks so lovely I love the twinkle of lights
Hugs Lynn xxxx

Thilda said...

Niinpä! Minulla on neljä joulukalenteria itselleni ja tyttärelle yksi... tosin hän on jo aikuinen, niin etten riistä pikkulapselta mitään ;)
Ihastuttavia kuvia blogissasi. Selailin taaksepäin lumoutuneena.

Sannu said...

Hatturasia on herkku!Ajattelin heti että kaappi on Fasaanista kun meidän hallin kaapissa on samanlainen lukko.On pitänyt monta päivää käydä siellä jos vaikka löytyis jotain mutta näillä pakkasilla en viitsi viellä vauvaa viedä ulos. Ihailen noita teidän kattolistoja ja peiliovia.
Niin mahtavat.

Barbara said...

Your cupboard is perfect ... lovely for us to see this glimpses of your much-loved home ...

Rebecca / Sanctuary said...

Netta, Tarttui Englannista tuliaisiksi :) Olin tosin melkein unohtanut, että parhaaksi joulukalenteriksi vuodesta toiseen on osoittautunut Birgitta Wolfgang Drejerin ja Dorrit Elmquistin kirja Kanelin ja kuusen tuoksua, jonka kuvat ja jutut pääsevät vuoden mittaan aina sopivasti unohtumaan. Hatturasian kansi alkaa jo uhkaavasti hapertua, saa nähdä miten pitkään pysyy kasassa.

Sea Angels, I love fairy lights, they add such a soft and magical atmosphere in an instant!

Thilda, Melkein yhtä jännää on kalenterin luukkujen avaaminen kuin lapsena :) Kiitos hirmuisen kauniista sanoistasi!

Sannu, Hatturasia on aiemman Töölön kotimme jäämistöä, sinne jäi vanhoilta rouvilta jäljelle vaikka mitä, joista lopuista saimme jotain pitää itsellämme. Fasaani on kyllä hyvä ja kätevä ja jotenkin helppo. Onneksi nyt on pakkaset lauhtuneet niin kenties nyt pääset vauvelin kanssa siellä piipahtamaa :) Minäkin tykkään meidän ovista ja listoista ja roseteista, mutta noi meidän lattiat, argh :)

Barbara, Thanks, when I first glimpsed the cupboard it felt like the one!

Instagram

Sanctuary.