StatCounter

Baileys

Baileys Home and Garden in England is so stunning in its clean, simple style - and inspires to get rid of unnecessary things! I would love to be able to visit the shop and café one day, but until then can at least browse through the online store. Owners Mark and Sally Bailey have also brought out several books.

Englantilainen Baileys Home and Garden on kerrassaan ihastuttava - puhdasta, yksinkertaista tyyliä, joka inspiroi karsimaan. Haaveilen, että joku päivä pääsen tuossa liikkeessä ja kahvilassa käymäänkin, mutta siihen saakka voi ihastella nettikaupan sivuja. Omistajat Mark ja Sally Bailey ovat julkaisseet myös useamman kirjan.

It's even possible to order a complete 30's bathroom suite, sigh.

Paikasta voi jopa tilata täydellisen 30-luvun kylpyhuonekokonaisuudeen ammeineen ja pyttyineen päivineen, huokaus.


Images: Baileys
Sara said...

Oi, mitä kuvia!!Yksinkertaisuuden lumoa...

Mari said...

Voi miten ihanalta voi kuvat näyttää! Minä juuri hikoilen meidän kamalan portaikon takia... Voi kun saisi tuollaiset kuin ensimmäisessä kuvassasi:)

Parolan asema said...

Juu, tuo kirja! Kun näin, oli pakko hankkia, ihanat kuvat olet heiltä poiminut. Niin rennon letkeää ja inspiroivaa. Melkein mikä tahansa tavara muuttuu uudeksi aarteeksi silmien edessä näiden tekijöiden käsissä.

Mari said...

Ihania kuvia *huoks*

Rebecca / Sanctuary said...

Sara - Nimenomaan!

Mari - Portaikostanne tulee taatusti hieno!!

Parolan asema - Rento vaikutelma kyllä tulee! Taito sekin, että saa vanhasta loihdittua tunnelman, joka ei kuitenkaan ole kuin suoraan museosta!

Mari - Samaa mieltä :)

Thrifymrs - Thank you!

Inka said...

Tätä kirjaa olen pyöritellyt useammankin kerran kädessäni. Kerran sen jopa jo tilasin, mutta sitten muutin mieleni ja palautin. Näiden kuvien jälkeen tilasin uudelleen - ja hyvä niin, koska kirjahan on vallan upea! Kiitos siis vinkistä :)

Instagram

Sanctuary.