StatCounter

Glorious Green


Lately, I've been lingering over pictures of homes with a dash of green. And I'm lusting after an old shabby green wooden chair for instance, something very simple. Just so that I could stare at the colour some more. Whether it's a case of a subconscious yearning for spring, I don't know.

Viime aikoina olen huomannut viivytteleväni kotikuvien äärellä, joissa on ripaus vihreää. Ja himoitsen vaikkapa vanhaa kulahtaneen vihreää puutuolia, jotakin ihan yksinkertaista. Kunhan saisin tuota väriä katsella. Johtuukohan sitten alitajuisesta kevään kaipuusta vai mistä.
Pictures: Divaani, Lantliv 01/2008, Lantliv 02/2009
violet said...

Heeei, olen iloinen kun huomaan tuon lippunauhan kuvassa!

Rebecca / Sanctuary said...

Mietin, että mainostanko erikseen, mutta en sitten lisännyt :) Se on ihana! Kieputtelin sitä ainakin nyt alkuun työpöydän yläpuolelle.

violet said...

eikä missään nimessä olisi mitenkään pitänytkään mainostaa;-) Olen vaan tosi iloinen kun tuli vastaan.
Oletko vielä ehtinyt tehdä mitään niistä muista papereista?

Dans på roser... said...

This is wonderful!
I love the magazine Lantliv, too.
I've just bought the latest issue, gorgeous....

Love your blog. I sure enjoy every post you're posting. =)

Kathrin.

LissyLou said...

ooohh great rooms!! x

Rumour has it said...

Oh, that´s funny, you always seem to point out all my favourite things! I have some things of that green in my house (an old iron box, Tolix-chairs) and today I saw a very nice small cupboard on a Lithuanian blog with that same green colour: http://fotopastele.blogspot.com
Do you have any idea what this green is called in Scandinavia? It seems to be really one of your Nordic colours.
Greetings, Marjolijn

Vintage living said...

Minäkin tykkään ripauksesta vihreää. Katselin muuten kaupassa tuota Maalaisunelman kuvaa lastenhuoneesta...olisin halunnut lehden noiden kahden kuvan takia, mutta kun en löytänyt mitään muuta kivaa lehdestä niin en ostanut...kiva kun löysin ne kuvat täältä blogistasi, voin ihailla niitä uudestaan!

Vintage living said...

Äh, ei Maalaisunelma, vaan Lantliv se oli...

Rebecca / Sanctuary said...

Violet - Ei ehkä 'pitänyt' mutta tuli mieleen, että ihan haluaisin :)Muut paperit ovat edelleen kauniissa pinossa, mutta tarkoitus on...

Kathrin - Thank you so, so much!!

LissyLou - I think so, too :)

Marjolijn - Your green things sound wonderful, Tolix chairs, sigh... Thanks for the link! I'm not actually sure what that particular shade would be called, I'll have to try and find out!

Vintage Living - Itse asiassa nuo olivat uusimmassa Maalaisunelma -lehdessä, sillä vilasin sitä kaupassa vastikään. Ja päivittelin kyllä sitä, että sama juttu oli siis ollut ruotsalaisversiossa jo vuosi sitten, josta nämä kuvat oli nyt lainattuna. Siksi tuo suomalaisversio on multa jäänyt nyt kokonaan ostamatta toistaiseksi, koska suuri osa jutuista on jo Lantlivista tuttuja.

kati said...

Hih, juuri jokin aika sitten sanoin kaverille että etsin värikartasta sellaista vanhanaikaista mintunvihreänharmaan sekoitusta, jollaisella on ennen paljon maalattu huonekaluja. Joten pilkahdus vihreää on täälläkin mielessä... ;) Kauniita kuvia!

Hanna said...

Kiitos näistäkin kauniista kuvista. Olet ihan suosikkibloginpitäjä :) Tuo vaaleanvihreä pöytä on ihana kuten myös ruokapöydän päällä oleva lamppu.

Tuohon Maalaisunelma/Lantliv kommenttiisi pakko kommentoida, että olen lievästi kihissyt kun julkaisevat vanhoja kuvia näissä suomalaisissa versioissa (Toivekodissa myös).

Miia said...

Tuo on niin totta, vihreää olen huomannut minäkin kaipaavani ympärilleni. Tänä vuonna en niinkään katsele sellaisia pirteitä vaaleita tai limen vihreitä. Nyt silmää miellyttää "vanha", kulunut vihreä ja aavistuksen tummemmat vihreän sävyt kuin viime keväänä.

Jeannette said...

Thank you for the pictures. It's my favorite colour too, actually one of the only colours I like. The 'seacolours' always make me think of summer, beach and of course the sea. All around our house this colour always pops up.
Warm greetings, Jeannette

Solange said...

Very beautiful, love the green touch here and there. Well, maybe you are longing for spring ;) it's only understandable....
wish you a wonderful weekend ahead!

Solange

Niina said...

Minusta tuo vihreän värisävy on ihana. Olen jo tovin miettinyt maalaavani tytölle puisen nukensängyn tuolla sävyllä. Nukensänky on vanha, aikoinaan huutokaupasta huudettu. Meillä ei silloin edes ollut lapsia ;) Taisin huutaa sen vain siksi, koska se oli kaunis.
Väri sopisi siihen. Yksi keskeneräinen projekti joo siinäkin.

Samoja kuvia oon kotosalla katsellut. Sulla on kyllä hyvä maku!

Vintage living said...

No, ilmankos mä ajattelin nähneeni ne Maalaisunelmassa:D mutta kun klikkasin tuota kuvaa isommaksi, teksti olikin ruotsiksi, joten oletin sekoittaneeni lehdet jo mielessäni... en tullut sitten tilanneeksi Maalaiselämän tutustumistarjousta, vilkaisen vaan kaupassa aina miltä näyttää.

Merruli said...

Vihreä kelpaa minulle aina, mutta etenkin näin keväällä. Liekö sitten syynä juuri se vihreä, mutta näissä olikin useampi kuva, jotka olivat jääneet mieleen, eli olen tainnut tuijotella pidempäänkin lehdissä.

Lantliv-lehteä olen ostanut ehkä vuoden verran joka numeron, mutta suomalainen versio on jäänyt kaupanhyllylle juuri mainitsemastasi syystä -liikaa toistoa Ruotsin vastaavasta.

Nuttula said...

Tuo vihreän sävy on todella houkutteleva! Kiitos taas kuvista, lähdenkin penkomaan varastoja josko löytäisin tuon aiemman Lantlivin itseltäni, uusinta en ole hankkinut.

AshleyL. said...

Such beautiful decor!

Valloittava valkoinen said...

Oi noi kuvat on just todella kauniita mä tykkään kans tuosta vihreän säväyksestä!

Mutta asiasta viidenteen jos vintage living blogin pitäjä vielä lukee tätä niin haluaisin niin sun kutsuttuihin mukaan jo pitkään blogiasi seuranneena! On todella surku jos sen talojen julkisivu jutun takia teit blogistasi vain kutsuttujen katseltavan!!!Tämä on kyllä paljon pyydetty mutta jos sinä sanctuary olet kutsuttujen joukossa niin voisitko kysäistä saisinko kutsun!Kiitos vaikkei onnistuisi:)

Pirteää alkuviikkoa!
Anu

Vintage living said...

Anulle...blogiini ei ole kutsuttu nyt ketään, ainoastaan minä pääsen sinne:) Se on nyt tauolla ja kevätsiivouksen alla...

Anonymous said...

I just made a note about you, xe have a few things in common around kids room love ... see you ;-) in :
http://moncabanon.blogspirit.com/

Rebecca / Sanctuary said...

Kati - Vihreää on ilmeisesti ilmassa :) Suunnittelin, että alkajaisiksi vedän ainakin tyttären pikkutuolit vihreäksi, kunhan saan sellaiset ensin hankittua!

Hanna - Oi, kiitos :) Olen noista lehdistä ihan samaa mieltä, tylsää! Luulisi, että Maalaisunelman kohderyhmästä suurelle osalle on jo Ruotsin Lantliv tullut tutuksi, kun on niin laajasti täällä valikoimissa. Toisaalta säästyypähän sekin raha kun jää nyt ostamatta :)

Miia - Nimenomaan sellainen kulunut, tummahko, elävä vihreä on pop!

Jeannette - Yes, great connotations for the colour green!

Solange - I'm sure there's a connection in yearning for certain colours at a certain time of year. Spring, bring it on :)

Niina - Kuulostaa aivan täydelliseltä yhdistelmältä, vanha nukensänky ja vihreä. Tee se! Tuota vihreää haluan ripauksen nimenomaan tytön huoneeseen, luulen, että se raikastaa, jos muuten on väkisinkin pastellista.

Vintage Living - Minäkin harrastan tuon lehden kohdalla toistaiseksi tuota kaupassa vilaisua. Nyt tosin päätin olla uusimatta Lantlivin tilauksen. On tullut mulle parin vuoden ajan enkä saa siitä enää niin kauheasti irti. Irtonumeroihin kyllä varmasti vielä lankean välillä!

Merruli - Jännä huomata, miten saman tapaiset jutut on tehnyt vaikutuksen niin moniin :)

Nuttula - Eipä kestä, toivottavasti löytyi :)

Ashley L. - I agree, beautiful and not too perfect!

Anu - Vintage Living kävikin alla vastailemassa!

Anonymous - Thank you so much!

Instagram

Sanctuary.