Glorious Green


Lately, I've been lingering over pictures of homes with a dash of green. And I'm lusting after an old shabby green wooden chair for instance, something very simple. Just so that I could stare at the colour some more. Whether it's a case of a subconscious yearning for spring, I don't know.

Viime aikoina olen huomannut viivytteleväni kotikuvien äärellä, joissa on ripaus vihreää. Ja himoitsen vaikkapa vanhaa kulahtaneen vihreää puutuolia, jotakin ihan yksinkertaista. Kunhan saisin tuota väriä katsella. Johtuukohan sitten alitajuisesta kevään kaipuusta vai mistä.
Pictures: Divaani, Lantliv 01/2008, Lantliv 02/2009
violet said...

Heeei, olen iloinen kun huomaan tuon lippunauhan kuvassa!

Rebecca / Sanctuary said...

Mietin, että mainostanko erikseen, mutta en sitten lisännyt :) Se on ihana! Kieputtelin sitä ainakin nyt alkuun työpöydän yläpuolelle.

violet said...

eikä missään nimessä olisi mitenkään pitänytkään mainostaa;-) Olen vaan tosi iloinen kun tuli vastaan.
Oletko vielä ehtinyt tehdä mitään niistä muista papereista?

Dans på roser... said...

This is wonderful!
I love the magazine Lantliv, too.
I've just bought the latest issue, gorgeous....

Love your blog. I sure enjoy every post you're posting. =)

Kathrin.

LissyLou said...

ooohh great rooms!! x

Rumour has it said...

Oh, that´s funny, you always seem to point out all my favourite things! I have some things of that green in my house (an old iron box, Tolix-chairs) and today I saw a very nice small cupboard on a Lithuanian blog with that same green colour: http://fotopastele.blogspot.com
Do you have any idea what this green is called in Scandinavia? It seems to be really one of your Nordic colours.
Greetings, Marjolijn

Vintage living said...

Minäkin tykkään ripauksesta vihreää. Katselin muuten kaupassa tuota Maalaisunelman kuvaa lastenhuoneesta...olisin halunnut lehden noiden kahden kuvan takia, mutta kun en löytänyt mitään muuta kivaa lehdestä niin en ostanut...kiva kun löysin ne kuvat täältä blogistasi, voin ihailla niitä uudestaan!

Vintage living said...

Äh, ei Maalaisunelma, vaan Lantliv se oli...

Rebecca / Sanctuary said...

Violet - Ei ehkä 'pitänyt' mutta tuli mieleen, että ihan haluaisin :)Muut paperit ovat edelleen kauniissa pinossa, mutta tarkoitus on...

Kathrin - Thank you so, so much!!

LissyLou - I think so, too :)

Marjolijn - Your green things sound wonderful, Tolix chairs, sigh... Thanks for the link! I'm not actually sure what that particular shade would be called, I'll have to try and find out!

Vintage Living - Itse asiassa nuo olivat uusimmassa Maalaisunelma -lehdessä, sillä vilasin sitä kaupassa vastikään. Ja päivittelin kyllä sitä, että sama juttu oli siis ollut ruotsalaisversiossa jo vuosi sitten, josta nämä kuvat oli nyt lainattuna. Siksi tuo suomalaisversio on multa jäänyt nyt kokonaan ostamatta toistaiseksi, koska suuri osa jutuista on jo Lantlivista tuttuja.

kati said...

Hih, juuri jokin aika sitten sanoin kaverille että etsin värikartasta sellaista vanhanaikaista mintunvihreänharmaan sekoitusta, jollaisella on ennen paljon maalattu huonekaluja. Joten pilkahdus vihreää on täälläkin mielessä... ;) Kauniita kuvia!

Hanna said...

Kiitos näistäkin kauniista kuvista. Olet ihan suosikkibloginpitäjä :) Tuo vaaleanvihreä pöytä on ihana kuten myös ruokapöydän päällä oleva lamppu.

Tuohon Maalaisunelma/Lantliv kommenttiisi pakko kommentoida, että olen lievästi kihissyt kun julkaisevat vanhoja kuvia näissä suomalaisissa versioissa (Toivekodissa myös).

Miia said...

Tuo on niin totta, vihreää olen huomannut minäkin kaipaavani ympärilleni. Tänä vuonna en niinkään katsele sellaisia pirteitä vaaleita tai limen vihreitä. Nyt silmää miellyttää "vanha", kulunut vihreä ja aavistuksen tummemmat vihreän sävyt kuin viime keväänä.

Jeannette said...

Thank you for the pictures. It's my favorite colour too, actually one of the only colours I like. The 'seacolours' always make me think of summer, beach and of course the sea. All around our house this colour always pops up.
Warm greetings, Jeannette

Solange said...

Very beautiful, love the green touch here and there. Well, maybe you are longing for spring ;) it's only understandable....
wish you a wonderful weekend ahead!

Solange

Niina said...

Minusta tuo vihreän värisävy on ihana. Olen jo tovin miettinyt maalaavani tytölle puisen nukensängyn tuolla sävyllä. Nukensänky on vanha, aikoinaan huutokaupasta huudettu. Meillä ei silloin edes ollut lapsia ;) Taisin huutaa sen vain siksi, koska se oli kaunis.
Väri sopisi siihen. Yksi keskeneräinen projekti joo siinäkin.

Samoja kuvia oon kotosalla katsellut. Sulla on kyllä hyvä maku!

Vintage living said...

No, ilmankos mä ajattelin nähneeni ne Maalaisunelmassa:D mutta kun klikkasin tuota kuvaa isommaksi, teksti olikin ruotsiksi, joten oletin sekoittaneeni lehdet jo mielessäni... en tullut sitten tilanneeksi Maalaiselämän tutustumistarjousta, vilkaisen vaan kaupassa aina miltä näyttää.

Merruli said...

Vihreä kelpaa minulle aina, mutta etenkin näin keväällä. Liekö sitten syynä juuri se vihreä, mutta näissä olikin useampi kuva, jotka olivat jääneet mieleen, eli olen tainnut tuijotella pidempäänkin lehdissä.

Lantliv-lehteä olen ostanut ehkä vuoden verran joka numeron, mutta suomalainen versio on jäänyt kaupanhyllylle juuri mainitsemastasi syystä -liikaa toistoa Ruotsin vastaavasta.

Nuttula said...

Tuo vihreän sävy on todella houkutteleva! Kiitos taas kuvista, lähdenkin penkomaan varastoja josko löytäisin tuon aiemman Lantlivin itseltäni, uusinta en ole hankkinut.

AshleyL. said...

Such beautiful decor!

Valloittava valkoinen said...

Oi noi kuvat on just todella kauniita mä tykkään kans tuosta vihreän säväyksestä!

Mutta asiasta viidenteen jos vintage living blogin pitäjä vielä lukee tätä niin haluaisin niin sun kutsuttuihin mukaan jo pitkään blogiasi seuranneena! On todella surku jos sen talojen julkisivu jutun takia teit blogistasi vain kutsuttujen katseltavan!!!Tämä on kyllä paljon pyydetty mutta jos sinä sanctuary olet kutsuttujen joukossa niin voisitko kysäistä saisinko kutsun!Kiitos vaikkei onnistuisi:)

Pirteää alkuviikkoa!
Anu

Vintage living said...

Anulle...blogiini ei ole kutsuttu nyt ketään, ainoastaan minä pääsen sinne:) Se on nyt tauolla ja kevätsiivouksen alla...

Anonymous said...

I just made a note about you, xe have a few things in common around kids room love ... see you ;-) in :
http://moncabanon.blogspirit.com/

Rebecca / Sanctuary said...

Kati - Vihreää on ilmeisesti ilmassa :) Suunnittelin, että alkajaisiksi vedän ainakin tyttären pikkutuolit vihreäksi, kunhan saan sellaiset ensin hankittua!

Hanna - Oi, kiitos :) Olen noista lehdistä ihan samaa mieltä, tylsää! Luulisi, että Maalaisunelman kohderyhmästä suurelle osalle on jo Ruotsin Lantliv tullut tutuksi, kun on niin laajasti täällä valikoimissa. Toisaalta säästyypähän sekin raha kun jää nyt ostamatta :)

Miia - Nimenomaan sellainen kulunut, tummahko, elävä vihreä on pop!

Jeannette - Yes, great connotations for the colour green!

Solange - I'm sure there's a connection in yearning for certain colours at a certain time of year. Spring, bring it on :)

Niina - Kuulostaa aivan täydelliseltä yhdistelmältä, vanha nukensänky ja vihreä. Tee se! Tuota vihreää haluan ripauksen nimenomaan tytön huoneeseen, luulen, että se raikastaa, jos muuten on väkisinkin pastellista.

Vintage Living - Minäkin harrastan tuon lehden kohdalla toistaiseksi tuota kaupassa vilaisua. Nyt tosin päätin olla uusimatta Lantlivin tilauksen. On tullut mulle parin vuoden ajan enkä saa siitä enää niin kauheasti irti. Irtonumeroihin kyllä varmasti vielä lankean välillä!

Merruli - Jännä huomata, miten saman tapaiset jutut on tehnyt vaikutuksen niin moniin :)

Nuttula - Eipä kestä, toivottavasti löytyi :)

Ashley L. - I agree, beautiful and not too perfect!

Anu - Vintage Living kävikin alla vastailemassa!

Anonymous - Thank you so much!

Anonymous said...

看房子,買房子,建商自售,自售,台北新成屋,台北豪宅,新成屋,豪宅,美髮儀器,美髮,儀器,髮型,EMBA,MBA,學位,EMBA,專業認證,認證課程,博士學位,DBA,PHD,在職進修,碩士學位,推廣教育,DBA,進修課程,碩士學位,網路廣告,關鍵字廣告,關鍵字,廣告,課程介紹,學分班,文憑,牛樟芝,段木,牛樟菇,日式料理, 台北居酒屋,燒肉,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,住宿,訂房,HOTEL,飯店,造型系列,學位,牛樟芝,腦磷脂,磷脂絲胺酸,SEO,婚宴,捷運,學區,美髮,儀器,髮型,牛樟芝,腦磷脂,磷脂絲胺酸,看房子,買房子,建商自售,自售,房子,捷運,學區,台北新成屋,台北豪宅,新成屋,豪宅,學位,碩士學位,進修,在職進修, 課程,教育,學位,證照,mba,文憑,學分班,網路廣告,關鍵字廣告,關鍵字,SEO,关键词,网络广告,关键词广告,SEO,关键词,网络广告,关键词广告,SEO,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,住宿,訂房,HOTEL,飯店,婚宴,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,住宿,訂房,HOTEL,飯店,婚宴,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,住宿,訂房,HOTEL,飯店,婚宴,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,居酒屋,燒烤,美髮,儀器,髮型,美髮,儀器,髮型,美髮,儀器,髮型,美髮,儀器,髮型,小套房,小套房,進修,在職進修,留學,證照,MBA,EMBA,留學,MBA,EMBA,留學,進修,在職進修,牛樟芝,段木,牛樟菇,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,住宿,民宿,飯店,旅遊,美容,美髮,整形,造型,設計,室內設計,裝潢,房地產,進修,在職進修,MBA,EMBA,關鍵字排名,網路行銷,关键词排名,网络营销,網路行銷,關鍵字排名,关键词排名,网络营销,羅志祥,周杰倫,五月天,蔡依林,林志玲,羅志祥,周杰倫,五月天,蔡依林,林志玲,PMP,在職專班,研究所在職專班,碩士在職專班,PMP,證照,在職專班,研究所在職專班,碩士在職專班

Instagram

Sanctuary.