StatCounter

A calm and creative space from Denmark - have a lovely weekend!

Photos: Team Living
Anonymous said...

Saviruukut, puulaatikot ja valkoiset kulhot!! <3

Nadine said...

Wow, this is a wonderful home. I love it!

Have a wonderful weekend, Nadine

Urbanstems said...

Rebecca. That is a beautiful home. Love viburnum opalus so I was sold immediately when I saw the stems in the vase! I could definitely live there. Have a lovely weekend Sinead

Heidi said...

Oh Momma, lovely lovely lovely!!!!

vankavesi said...

ihan paras tämä viimeinen - puuhasteluhuone.

Leah - The Inside Story said...

Loving this simple, neutral home, especially the kitchen and those inspiration boards! Leahxx

Anonymous said...

Just beautiful! White can be so cozy!

Merja said...

Tykkään tuosta keittiöstä tosi paljon, kuvasta jossa monta kaappia peräkkäin ja vain yksi pitkä hylly seinällä. Tuollainen yksinkertaisuus on keittiössä parasta.

Miranda said...

Mmm I am in love with the dainty decorations on the bulletin boards. So neat, but still very rustic. (Exactly my favourite type of rooms)

I always tend to fall back on rooms that look like these in my own blog (www.littlerabbitears.blogspot.com) They're just so darn cute.

Gredelin said...

Aah, täällä on aina inspiraatiota niin paljon! Haluaisin että meidänkin mökin lattia näyttäisi tuolta, mutta en tiedä miten se tehdään...lipeällä ehkä, mutta sanovat että se pilaa lattian..tiedä sitten onko totta... Joka tapauksessa en tykkää kun täällä lattia on kellertävämpi...

Gredelin said...

Jaaha...olin näemmä kirjautuneena tuolla toisella tunnuksella..tunnistanet silti:)
Elina

Rebecca / Sanctuary said...

minja, Kauniita on!

Nadine, Thanks! I love it, too, such a harmonious, tranquil place.

Sinead, Those stems are so gorgeous, now I know what they are called :)

Heidi, Exactly!

vankavesi, Muakin tämä puuhasteluhuone miellytti kovin. Tuo vähän sellaista luovaa särmää täydellisen harmonian keskelle.

Leah, The kitchen is so beautiful and simple.

Alexandra, White really can be warm and inviting! There are such great old and worn pieces to make it all look so comfortable.

Merja, Samaa mieltä keittiöstä, tuosta simppelistä tyylistä tykkään hirmuisesti. Ollapa noin hulppeasti tilaa...

Miranda, I agree, so serene and perfect even, but not at all prim and sterile. I'll have to come and check your blog out!

Elina, Hyvin olit tunnistettavissa :) Meillä on tarkoitus käsitellä koko asunto noin, pikkukeittiöstä ollaan jo aloitettu. Tanskassa noita lattioita livenä ihasteltiin monessa paikassa ja B&B:n emäntämme antoin meille hyviä ohjeita. Paikallisesta rautakaupasta raahattiin kotiin takakontissa lipeää, valkokuultoista öljyä ja valkoiseen taittavaa suopaa. Lipeä vie keltaisuuden pois, mutta tosiaan jälkeenpäin luettiin siitä, että vie myös niitä puun hyviä ominaisuuksia. Mutta ilmeisesti näin kuivissa sisätiloissa tämä ei niin ole ongelma ja tuo öljy auttaa, mutta ulkolaudoituksiin ei missään nimessä pitäisi käyttää. Edellisessä kodissa osmottiin ja siinäkin oli ongelma juuri se kellastuminen, joka alkoi tosi nopeasti näkyä esim. mattojen ja huonekalujen alla.

Vintage living said...

Kiitos lattiankäsittelyneuvoista! Se mielikuva mullakin on että lipeätä tarvitaan, siihen hommaan. Tosin väittävät että samantyyppinen lattiasta tulisi kun riittävän pitkään on jynssännyt lattioita pellavaöljysuovalla. No ei ainakaan vielä näytä siltä;) Vaikka kyllä poikien huoneen lattia on paljon vaaleampi kuin keittiön lattia. Poikien huonetta on vaan suopakuurattu, keittiössä on öljyvaha ja sen on paljon kellertävämpi. Nyt just ei kyllä voida tehdä tälle mitään kun asutaan täällä, mutta ärsyttää vaan tää keltaisuus.

Talossa on onneksi alakerrassa olohuoneessa sellainen patinoitunut lattia ettei sille tarvitse tehdä mitään pintakäsittelyä, se on hieno sinällään. Keittiöstä ja eteisestä en vielä tiedä, muovimatto peittää niitä vielä. Yläkerrassa meidän tulevassa makuuhuoneessa on maalattu "mattojen välistä" ja olen yrittänyt poistaa maalia, mutta ei irtoa millään! Joten se lattia on kai pakko maalata. Mutta sitten on laitettava uuttakin lattiaa niihin huoneisiin, joissa ei lattiaa ole ja niihin pitää keksiä joku hyvä pintakäsittely. Kerro teidän lattiaprojektista sitten kun olette testailleet hommaa käytännössä, kiinnostaa kovasti!!

Anonymous said...

Hello Rebecca, what a beautiful cosy home you have. I am new to your blog and I just loved it the moment I saw your kitchen pictures. Your dog is so cute, we have a Labrador named Milly and it is nice to see your pet inside on their bed. I look forward to seeing more of your posts. Kind regards, Ann ~ Australia.

lottilou said...

Beautiful!

Leigha said...

Gorgeous, crisp, clean, and lovely.

Leigha

Cez said...

wow!!! just stunning!!! love the kitchen...i'd like the same...

Cavania said...

simple and clean, very lovely.

Rebecca / Sanctuary said...

Elina, Pistän raporttia, nyt vasta siis pikkupläntti käsitelty noin ja ihan hyvältä on vaikuttanut. pinta on mukavan mattainen. Pitäisi vaan lähiaikoina kuurata taas kunnolla tuolla suovalla. Toinen menetelmä mikä tuli mieleen on kalkkikäsittely. Siitä mulla ei hirveästi tietoa, mutta tämä ihan mielenkiintoinen artikkeli tuli vastaan, jossa siitä mainitaan:
http://www2.pori.fi/smu/sivut/index.php?p=356 Muistelen, että myös jossain ruotsalaisessa blogissa oli juttua, kun oli käsitellyt lattiansa kalkilla, nyt en vaan muista että missä...

Ann, I'm really sorry to disappoint you, but this post didn't feature my home and I don't even have a dog, although I'm dreaming of one :) Labradors are such beautiful creatures!

Charlotte, Leigha, Cez, Cavania, Thank you xxx

Farmgirl Susan said...

What a wonderful home! I love that endless kitchen counter! Thanks for the inspirational breath of calm, uncluttered air. :)

Nordisk gammelt said...

I love pictures like this - i am from Denmark, and the pictures has a scandinavien ligth
Lise

wordplayhouse said...

Light, airy and soothing. The rooms seem peaceful and breezy. A quiet calm place. So pretty.

Anonymous said...

A beautiful place to place. Congratulations from Argentina. Love this house.

Anonymous said...

The white ! The natural colors ! The row of bowls ! The dog! This place ! Everything!

Instagram

Sanctuary.