StatCounter

Ribe

We also used the seaside cottage as a base for day trips to Copenhagen and Strandvejen. We returned to these settings at the end of our holiday, so I'll post some pictures in one go later on.

After the week at the cottage we drove through the island of Fyn and on to Jutland. We had promised the kids a trip to Legoland and without knowing the area much we decided to stay in the town of Ribe, which sounded promising. Ribe was enchanting! We stayed at a small B&B, which had a wonderful host - these pictures are from the B&B. Church bells ringing and the sound of chattering from the streets. Suddenly the atmosphere felt more central European with picturesque streets and vibrant and colourful sights and sounds. 

Merenrantamökistämme teimme myös päiväretket Köpikseen ja Strandvejenille, mutta noihin maisemiin palattiin paremmalla ajalla loman lopussa, joten laitan kerralla kuvia myöhemmin.

Mökkiviikkomme jälkeen ajelimme Fynin saaren läpi Jyllantiin. Lapsille oli Legoland luvattuna ja paikkoja sen paremmin tuntematta kuulosti Riben kaupunki kuvausten perusteella houkuttelevalta. Ribe oli ihan lumoava! Meitä odotti perillä pieni B&B ja hurmaava emäntä, nämä kuvat ovatkin majapaikastamme. Tunnelma tuolla oli yhtäkkiä enemmän keskieurooppalainen, kadut kuin postikortista, eläväistä ja värikästä.
*maren* said...

Ribe is the town i love most in Denmark!
It is absolutely lovely and i return every year when i am on holiday.

inkamaria said...

oi, Ribe on ihana,ihana! olen käynyt siellä useammankin kerran, ja aina siellä on yhtä kiinnostavaa ja kiehtovaa! viimeisimmästä Tanskanreissusta on jo aikaa, mutta suunnitelmissa on onneksi uusi matka, lähivuosina.
hienoja kuvia sinulla!

kati said...

Voi apua, miten ihana reissu teillä on ollut. Kuvat on niin tunnelmaa täynnä. Miten voikin olla näin kaunista. Matkakuume iski!

Rumour has it said...

I do appreciate and love all kind of tour-reports! :)
Beautiful pictures and interesting trip you made!

Merruli said...

Voi ja oi ihanuutta. Eivät nämä kuvat kyllä Tanska-kaipuutani paranna, pahentavat entisestään.

Viime kesän lomamme Tanskassa jätti kaipaamaan lisää ja niin tekevät lapsemmekin (leikkivät juurikin tällä hetkellä hiekkalaatikolla matkustavansa Tanskassa). Tuo Ribe pitää laittaa ehdottomasti seuraavan matkan reitille ja ensi kerralla emme taida selvitä enää ohitse Legolandistakaan.

Sarah said...

Ribe sounds amazing and legoland would have been lots of fun!!!

Madelief said...

Hi Rebecca, your trip to Denmark sounds lovely. The B&B looks inviting!

Groetjes van Madelief

Julie Holloway said...

Ribe is now on my must see list! Such lovely pictures.

Liivia said...

Todellakin kaunis ja tunnelmallinen paikka. Myös nuo kaikki muut!

Rebecca / Sanctuary said...

Ribe, So nice to read of others who have visited - we didn't know much beforehand, so it was a really pleasant surprise and seemed like a true gem of a place!

inkamaria, Olin yllättynyt miten niinkin pienessä paikassa löytyi niin paljon mielenkiintoisia kulmia. Tanskan reissua onkin ihana suunnitella, toivottavasti pian pääsette!

kati, Kiitos ihan valtavasti, matkakuumeilu voi olla vaarallista :)

Something White, Thank you so much x

Merruli, Sepä siinä kun aina jää kuitenkin kaipaamaan lisää. Ribessä kannattaa piipahtaa, jos Legolandiin menette, tai vaikka siellä yöpyä. Matkaa sieltä Legolandiin oli tosin n. 40 kilometriä, mutta ainakin jos on auto reissussa niin on ihan sopivan matkan päässä. Junayhteyksistä en ole varma, mutta ainakin Ribessä oli asema.

Sarah, Ribe was a beauty and Legoland was fun, but not as fun as Tivoli :)

Madelief, Thank you! The B&B was small and sweet and in a really idyllic spot opposite an old cloister. And the host was lovely, we were admiring the floors that she'd treated at the B&B and got lots of good tips on how to treat ours the same way, which we're working on right now.

Julie Holloway, It's definely a good one to add to the list!

Liivia, Tunnelmaa kyllä löytyi!

Instagram

Sanctuary.