StatCounter

Sometimes I just have to try and steal a moment in the midst of all the renovation dust and chaos. Our coffee maker was the first victim of a shattering renovation moment, so I rummaged around for our old moka pot, which seems to make an even smoother cup of coffee.  I seem to be gripped by flower fever every spring, but luckily I'm not dreaming of an entire garden this time, but some pretty window boxes would suffice. A lush array of herbs and pastelly blooms would be lovely.

Täällä remonttipölyn ja kaaoksen keskellä on vain yritettävä välistä varastaa itselleen rauhaisa hetki. Kahvinkeitin on ensimmäinen remontin uhri, joten kaivoin vanhan mutteripannumme esiin. Kaasuliedellä siinä poriseekin aivan loistavat sumpit. Keväisin iskee näemmä edelleen kukkakuume, nyt ei onneksi kokonaisen pihan täydeltä, vaan ikkunalootia toivoisin pihan puolelle. Voisi sulassa sovussa kasvatella yrttejä ja kaikenlaisia kaunokaisia.
Unknown said...

Ihana kuva...:)

Ihan samoja fiiliksiä mulla, sitä omaa rauhaa saa kyllä etsiä:)
Hyvää viikonloppua:)
Hugs, annaleena etelä-Ruotsista!

Heidi said...

Ditto,I feel the same way..

Madelief said...

Looking forward to see more of your dreams!

Have a good weekend!

groetjes Madelief

Hanna said...

Aah, ihana hortensia! Tarkoitus olisi ostaa myös tuollainen, kunhan lomalta kotiudutaan.

Olisi kiva tietää, mihin päin keskustaa muutitte mutta et ehkä halua täällä julkisesti paljastaa?
Parvekkeellinen koti Ulliksesta tai Punavuoresta autotallipaikalla olisi aika kiva :)

Mukavaa viikonloppua!

white flower farmhouse said...

Beautiful flowers, a decorating magazine and a warm cup of coffee. I could be very happy. Have a great weekend, Lori

Haust said...

Beautiful photo, and I love the moka pot!

Wishing you a lovely weekend! :)

AnnaVallance said...

I love your coffee pot and the blooms. Simple things to brighten your day.

SariW said...

Oih, miten ihana kuva !!! Alkoi ihan tehdä mieli kahvia...taidanpa tästä lähteä keittelemään...
Mukavaa viikonloppua : )

Merja said...

Mullekkin riittäisi vallan hyvin ikkunaloota. Nyt on pihaistutuksia liiankin kanssa joista pidettävä huolta. Just eilen täällä kävi pari kaveria uusimassa joitakin istutuksia, meille kun kuuluu puutarhan ylläpito vaikka ollaankin vuokralla..

Mutta kukintaa on nyt kyllä ihana katsella! Saimme paljon uusia laventeleja.

Sannu said...

Kaunis kuva.Noi hortensiat on niin kauniita kukkia.Mullakin tulee aina keväällä kauhee vimma laittaa kukkia.Meidän partsi on niin pieni ettei sinne paljoo mitään mahdu.
Nyt haaveilen taas siitä omakotitalosta:)

Rebecca / Sanctuary said...

Annaleena, Kiitos! Huomaan, että on silkka mahdottomuus rentoutua kun ympärillä on sekamelska, yritän opetella ja ummistaa silmäni kaikelle ympäröivälle, vaikka tiukkaa vielä tekee :)

Heidi, :)

Madelief, Hopefully I'll have something to show for all the plans and dreams I keep thinking about one day :)

Hanna, Onneksi nappasin perjantaina tuon kuvan, sillä nyt se on jo nuukahtamaisillaan, apua! Vaikka olen sitä yrittänyt kaikkien ohjeiden ja sääntöjen mukaisesti hoidella. Lohduttaudun sillä, että mikäli se ei tuosta toivu voin napata isommat oksat ennen lopullista tuhoa kauniisti kuivumaan... Parveke vasta olisikin ihana, ei vaan tullut sopivaa parvekkeellista etsiessämme vastaan eikä varmaan olisi sellaiseen ollut sitten varaa, nyt oli tähdellisintä, että neliöt suunnilleen riittävät ja pohja toimii. Mutta onneksi meillä on aika kiva piha, jossa on ruohoakin ja voi istuskella, suuri parannus aiempaan kaupunkikotiimme siis. Sanottakoon nyt tässä, että noista mainitsemistasi emme asu kummassakaan. Toivottavasti löydätte etsimänne pian!

Lori, That seems to be the simple recipe for a perfect me-time moment :)

Haust, Thank you x

AnnaValance, Thanks! I'm trying to learn to take a moment and relax despite the place being a tip with all that's going on right now, not so easy :)

sariw, Kahvit on ihan parasta arkiaherruksen katkaisevaa terapiaa :)

Merja, Oi laventelia! Meillä riitti talon sisäpuolella niin paljon puuhaa edellisessä, ettei koskaan täysillä keskitytty pihaan, tuntui onneksi kukoistavan entisten omistajien aherruksesta johtuen edelleen. Ymmärrän kyllä niitä, jotka hurahtavat puutarhanhoitoon ihan täysin. Mutta tosiaan se ikkunaloota ja ruukkukukat riittävät onneksi ainakin tässä vaiheessa :)

Sannu, Ihanaa, että on kuitenkin partsi! Toivottavasti haaveesi vielä toteutuu, teillä on kyllä nytkin niin kertakaikkisen ihanan oloinen koti!

Instagram

Sanctuary.