StatCounter

Christmas ideas from Tine K


Photos: tinekhome
Tanja said...

Juuri tällä hetkellä tykkäisin ihan hirmusti olla tuollaisessa ympäristössä, noissa väreissä. Ei varmaan yllätä :) Mutta, haastoin sinut. Leikki löytyy luonnollisesti blogistani.

Hanna said...

Tykkään ihan älyttömästi näistä TineK:n jutuista. Tosi kauniita nämäkin kuvat.
Tiedätkö myydäänkö TineK:n juttuja Helsingissä muualla kuin Nougatissa? Se on ihana liike, mutta en koskaan löydä sieltä mitään ostettavaa kun valikoima tuntuu olevan niin pieni.

Anonymous said...

Silmä lepää.

Linda

Anna-Malin said...

Been visiting you for a while now, and i really like your style.
Great inspiration from Tine K, one of my favorites =).

Have a nice weekend!

/Anna-Malin

Rebecca / Sanctuary said...

Tanja - Nuo sävyt houkuttelevat tosiaan, marrassävyjä parhaimmillaan. Niihin olisi vaikeaa kyllästyä. Kiitos haasteesta, otan sen mieluusti vastaan, vaikka itseni tuntien vähän aikaa voi mennä ennen kuin toteutan.

Hanna - Tine K:sta tykkään hurjasti minäkin. Helsingissä en ole muualla törmännyt kuin juuri Nougatissa. Luulen, että lähiseutujen laajimmat valikoimat on Porvoon Våga -liikkeessä, tosin tosi pitkä aika on siitä kun viimeksi siellä kävin.

Linda - Ihanan harmonista juu, minkä lisäksi Tine K:n kuvista saa aina paljon idiksiä!

Anna-Malin - It's so nice to hear a little about who visit my blog, thank you for your lovely words! Tine K is just wonderful!

Maria said...

Ihan mahtavia värejä! Lehtikuusen oksat ihastuttavat erityisesti - joskohan sitä sais aikaiseksi mennä pihalta poimimaan niitä. Aikomuksena on ollut, mutta kun tahtoisin jonkun hyvän ison lasiastian niille. Niin hienoja maljakoita noissa kuvissa, löytäisipä meillekin.

Maria said...

Vielä pitää hehkuttaa noita pahvi/paperikuusia! Sen tapaisia tehtiin joskus pienenä koulussa (tosin ne olivat rumaa tummanvihreää kartonkia) ja haluaisin väsätä niitä nyt jouluksi. Ihana muistutus nuo kuvat, kiitos!

Kaylovesvintage said...

the colors are so nice

guess that's my fav in the moment

Rebecca / Sanctuary said...

Maria - Kuusen oksa lasimaljakossa on minusta edelleen ihan niitä kauneimpia mahdollisia joulukoristuksia mitä on! Itse en haluaisi tänä jouluna mitään hervotonta joulukuusta, hyvin riittäisi tuollainen maljakkoversio, mutta luulen, että mies ja lapset vaativat toisin. Yritettiin muuten pari päivää sitten väsätä tuon tapaisia kuusia, mutta jäivät ihan maanantaikappaleiksi, pitää jatkaa harjoituksia, kivoja ovat! Kieltämättä tuo on yksi asia mitä kaupungissa kaipaan - että voi pihalta käydä noukkimassa jotain maljakkoon, nauti!

Kaylovesvintage - I agree, the colours are so incredibly soothing!

Instagram

Sanctuary.