StatCounter

Two years ago -


Everything was ready and waiting for our baby daughter to arrive. (Yes, we found out the type beforehand :)). With three little brothers and a firstborn son I had to pinch myself when we heard a girl was on its way - I had somehow imagined my destiny in life to be surrounded by boys! Still in our old apartment, her nook was in the corner of our bedroom. Expecting her and her first year I would say were the most harmonious times of my life so far (before moving and getting through feelings of missing our previous lifestyle!). At the weekend we'll be celebrating her 2nd birthday. A cliche as it sounds but where has the time flown? (And no, the baby shoes never stayed on! )

Kaksi vuotta sitten kaikki oli valmiina tyttövauvaamme varten. (Otimme siis lajityypistä selvää etukäteen:)). Kolmen pikkuveljen ja esikoispojan myötä täytyi itseään ihan nipistää kun kuulimme, että tyttö tulee - jostain syystä olin kuvitellut että elämäni suunta on olla poikalasten ympäröimä! Vauvan soppi sijaitsi makuuhuoneemme nurkassa entisessä asunnossamme. Odotusaika ja tytön ensimmäinen vuosi olivat varmasti elämäni harmonisinta aikaa (ennen muuttoa ja entisen elämäntyylimme ikävöimisvaihetta!). Viikonloppuna vietetään 2-vuotissynttäreitä. Niin kliseeltä kuin se kuulostaakin mutta mihin on aika rientänyt? (Ja nuo töppöset eivät muuten koskaan pysyneet tyttösen jalassa!)

OhSoVintage said...

Those are the sweetest little shoes! Two is such a lovely age, enjoy all this precious time with your daughter. The years fly by and before you know it she will be growing up into a woman herself.

ansku said...

Heippa!

Löysin ihanaan blogiisi. Uskomattoman inspiroivia kuvia!!

:) A-M

Jasminé said...

Hiya
I came across your blog via Posy.Its gorgeous!
I am looking forward to visiting in the future...
I am coming back to look at the pics of your house more closely, (my fave thing to do..) I love the hallway and your little "pretty things!"
Regards from Ireland!

Nora said...

Sinulla on kaunis blogi.

Onnea pienelle synttäritytölle. Meilläkin juhlitaan viikonloppuna, Esikoinen täyttää vuosia, jo 9! Aika rientää hurjaa vauhtia.

t. Nora

Inka said...

Oikein kovasti onnea synttärisankarille! Itse hämmästelen lähes päivittäin miten tuo esikoistyttö on jo niin 'iso' ja osaava, ja täyttää kesällä jo kolme vuotta. Aika menee niin nopsaan, ja pelottaa välillä että osaako näistä vuosista ottaa nyt kaiken irti?

Kauniit kuvat :)

Solange said...

Hi there,
what cute shoes and a little girlish corner. My boy also just turned two. time flies and I must say the first year I was in shock how your life changes ;-) he's so big now, and in a way many things are much easier I find when they are older.

enjoy your evening!

Solange

Vintage living said...

Hyvää syntymäpäivää neitokaiselle!
Meille ei koskaan kerrottu ultrassa kumpi on tulossa, olisin halunnut tietää!! Toivoin niin tyttöä joka kerta, ja kolme poikaa tuli. Olen ihan kateudesta vihreä kaikille jotka saavat tyttöjä;)

Maria said...

happy birthday to you, and your little girl.

Yes, times go by, and where did it go ?!
The most importnant is to celebrate and enjoy every day - and i`m sure you do :)

Thank you for letting me look inside your blogg - it`s very very nice.

Hugs from Denmark - Maria

Hannis said...

Itse 3 ja 5 vuotiaiden poikien äitinä myös ihmettelen tätä aikaa, mihin se on mennyt. Viisivuotiashan oli ihan vähän aikaa sitten vielä vauva!!! Tyttövauvasta tosin haaveilen edelleen. Tai loppujen lopuksi tällä hetkellä vain vauvasta. Ei ole väliä kumpi, kunhan tulisi.. (Ei vaan ole näkynyt.) Mutta tyttö olisi kyllä ihan superextrajuttu.

Rebecca / Sanctuary said...

Oh So Vintage - Lovely words! It's true that two years is a wonderful time - with all the lovely babble and character, but still so little!

Ansku - Kiitos kiitos :) Tervetuloa taasen!

Jasminé - Nice that you came by :) Ooh Ireland, you come from a beautiful country!

Nora - Kiitos sanoistasi! Ja iloisia synttärijuhlia sinnekin! Sitä ei kyllä meinaa vuosissa pysyä enää mukana...

Inkivääri - Sitä elää kai lasten kanssa niin hetkessä, että joskus sellainen 'kokonaiskuva' häilyy. Ei jotenkaan tajua vaikka tajuaakin, että tämä pikkulapsuusaika on ihmiselämän pituudesta niin minimaalisen lyhyt!

Solange - Having a child really is the most groundbeaking thing! Even if some say it doesn't have to change anything, in my experience it changes everything! With this second one I'd gone through the life change emotions already before, so it was easier to relax and enjoy her from the very beginning. More a case of getting into the swing of things on a practical level rather than emotionally. But in many ways it's true that it gets easier the older they get (and the more sleep the parents get:))!

Vintage Living - Tunnustan, että molempien kohdalla otimme selvää sukupuolesta etukäteen. Ensimmäisen kohdalla toivoin salaa tyttöä ja senkin takia halusin tietää etukäteen, jotta olisin valmis pojan tuloon. Toisen kohdalla olin ottamassa yhtä onnellisesti vastaan pojan tai tytön, meillä on lasten välillä iso ikäero ja siinä välissä yksi onnettomasti päätynyt raskaus, halusin kuumeisesti vain toisen Lapsen. Mutta silti tuli sellainen kokonaisvaltainen ja extrasiunattu olo kun kuulin, että tulee tyttö. Mutta rakkauden määrään se sukupuoli ei vaikuta onneksi ollenkaan! Kolmessa pojassa on kyllä jotain tyylikästä! Tyttötoiveita lainkaan siis vähättelemättä, ymmärrän täysin!

Maria - So nice that you came by and left such warm words! I think with the first child time seemed to stand still for a while, after the second one every day is filled with more life and activity, so time just disappears! But yes, everyday life is what it's all about, good reason to celebrate it :)

Hannis - Voi lykkyä vauvatoiveisiin! Olin yllättynyt siitä, miten valtaisa vauvakuume voi yllättääkään toisen (tai kolmannen) lapsen kohdalla. Yhtään ei auttanut kun sai joiltain kuulla, että 'no onhan sulla kuitenkin jo yksi', kun aikaa kului. Vaikka hänestä oli täysin onnellinen eikä siitä ollut kyse.

Instagram

Sanctuary.