StatCounter

Photo: Vakre Hjem & Interior

Sorry - promised to jot something down on my recent book purchases already yesterday but Ive suddenly been incredibly busy in the last couple of days. I'll get back to posting soon!
Niina said...

OOH mikä lattia tuossa huoneessa onkaan! Huokaus.

Anonymous said...

Mun on pakko nyt sen verran kommentoida, etta; aivan ihana blogi!
Mulle ei talla hetkella tule yhtaan sisustuslehtea kotiin kannettuna, sen sijaan luen tata blogiasi niitten hyvana korvikkeena ja suurella hartaudella =).
Kuvat sivuillasi ovat herkullisen ihania ja inspiroivia.

Nuttula said...

Odottelen innolla kirjapostausta! Todella kaunis olohuone kuvassa, tykkään.

Vintage living said...

Ihana tuo olohuone! Mitähän mies ja pojat sanoisivat, jos meillä olisi noin söpöä:D nytkin välillä mietin onko liian romanttista kun on vain miehiä talossa...

Vintage living said...

hih..pakko kommentoida uusiksi..katselin tässä kuvaa uudestaan ja poika 6v tuli kanssa katsomaan ja toteesi: tollasen olohuoneen mäkin haluisin! Kysyin eikö seinän väri haittaa ja hän sanoi, että jos se olisi jokin muu, se ei olisi yhtä hyvä! Että se siitä:)

MODERN COUNTRY said...

a heaven of pleasure!!

Rebecca / Sanctuary said...

Niina - totta puhut!

Stina - Kiitos ihanasta kommentista! Olen täysin imarreltu! Aloittelin tätä blogia aika lailla omaksi iloksi leikekirjamaiseksi projektiksi, mutta lyhyen matkani varrella olen havahtunut siihen, miten ihania ihan oikeita ihmisiä täällä blogimaailmassa pyörii. Ja tosi mukavaa saada vähän tietää ketä täällä käy lukemassa! Sanasi lämmittivät.

Nuttula - kirjapostaus tulossa, toivon mukaan tänä iltana!(Tosin luulen, että sinulle kyseiset opukset jo nähty ja selattu...)

Vintage Living - Siinä se taas nähtiin, ei pidä olettaa mitään :) Olin itsekin aika yllättynyt siitä, miten kaunis tuo huone on vaikka onkin vaaleanpunainen. Eikä olisi läheskään yhtä herkullinen esim. valkoisena. Vaikka epäilen, että omassa kodissa voisi täyspinkiksi vedetty huone olla aika... Huomasinkin, että sulla oli ilmestynyt olohuonepostaus, tulen vielä kommentoimaan kunnolla.

Modern Country - I totally agree!

Instagram

Sanctuary.