StatCounter

Fine dining

We're planning to change our dining table at some point, and have been mulling on some wishes recently. Here's a mishmash of dining areas that I heart.

Meidän on tarkoitus pistää jossain vaiheessa ruokapöytä vaihtoon ja olen viime aikoina vähän haudutellut toiveita. Tässä sekalainen seurakunta ruokailumiljöitä, joihin olen tykästynyt.
Photos: 1 Tine Brukh, 2 Fri, 3 Sköna hem, 4&5 Bolig magasinet, 6 Mimou, 7 unknown
lottilou said...

Nice digning rooms! I like them all! have a great day!

Anu.R said...

Minun suosikit eka ja vika. Ole aina ajatellut pitäväni valkoisesta, mutta jotenkin tummempi nykyään vetoaa..

17doors said...

Nice post, love your blog! So full of nice pics..
Ulrika

Sarah Gibbs said...

Beautiful dining room images I really love the 3rd one

Niina said...

Kaikki nuo on ihania ja voin kuvitella ... kuinka sopisivat sinne teille, ihanaan korkeaan huoneistoon kantakaupunkiin, jonne minäkin kaipailen aina välillä :) ;)

Mukavaa Juhannusta !

kerttu said...

Oi jösses tota viimeistä! Aivan mahtava.

Valloittava valkoinen said...

Kaikki ihania ja täytyy sanoa että minun makuni on välillä niin sekava että en tietäisi haluanko valkoisen vai sen kauniisti kuluneen ruskean pöydän mutta onneksi asia ei ole ajankohtainen kun ei sitä ruokailutilaa ole vielä muuta kuin keittiössä. Sitten kun remppa edistyy saan sen isomman pöydän on mieheni luvannut!

Mutta juuri tuollaista ruskeaa mitä ekassa kuvassa on haluaisin olohuoneen "sohvapöytään"

Kivat kuvat jälleen ja täytyy sanoa tänne palailen usein kun tekee mieli inspiraatiota koska täällä samassa paikassa paljon erillaista ja samalla niin sitä mistä tykkään.

-Anu

Anonymous said...

My favourite is the last one!
Warm regards;
Ainhoa.
http://loquelvientosedejo.wordpress.com/

Claudia Lane said...

I love no 3 and the last one...a very inspirational post...
Claudia xo

Madame Morell said...

Vackert och jag vill bara kliva in i bilderna.
Kram Jessika

Rebecca / Sanctuary said...

A quick thank you for your comments, I'll come back and write a few lines to each of you a little later. x

Pia said...

It seems to me that kitchens nowadays cannot look like kitchens; chandeliers, no upper cabinets and art work that is from galleries. And yes they are pretty, but I want my kitchen to be the "workhorse" of the house. Oh well, as we know designs make a full circle in everything.

Rebecca / Sanctuary said...

LOTTILOU, Great that you liked them :)

rva Reipas, Samaa mieltä valkoisesta, tuntuu, että sitähän on nähty. Tummat, kuluneet ripaukset enemmän kuin tervetulleita ainakin rinnalle. Tossa vikassa on kyllä mahtava tunnelma.

Ulrika, Thank you so much x

Sarah Gibbs, The third one is very lovely, it's been in my faves for quite a while now. The pictures lined on the wall add such a lovely effect.

Niina, Oi kiitos, vaikkakin sulla onnellisella niinkin täydellinen tilanne kuin puutaloidylli niin lähellä kaupunkia. Toivottavasti teilläkin oli mukava juhannus.

kerttu, On kyllä ihan lumoava, luontevaa tunnelmaa, josta tuntuu olevan sellainen väenvänkäinen sisustaminen kaukana.

Anu, Ihanaa, että muillakin on sekava maku :) Mulla välillä niin, että saatan vuosiakin haaveilla jostain tietynlaisesta jutusta, mutta kun sen hankinta on käsillä olen ehkä jo ajatuksissa kyllästynyt koko juttuun tai en sittenkään muka tiedä mitä haluta... Pitänee antaa vaan 'niiden oikeiden' tulla vastaan kun ovat tullakseen.

loquelvientosedejo, Thanks for you message, that's my favourite, too, such rich, inviting atmosphere.

Claudia Lane, Glad you were inspired!

Jessika, Tack! It would be lovely to jump into the last one and sit down at the table expecting something delicious :)

Pia, Yes, there seems to be the more romantic and rustic strand with the chandeliers and paintings + the very minimalistic, modern, integrated designs at the other end of the scale. It's great that there are so many different types of ideas to inspire, and on the other hand I think it's quite refreshing that the idea of a standard fitted kitchen is being rethought in many cases. But in the end, as you say, no matter what the look it has to work!

Instagram

Sanctuary.