StatCounter

London X, Campania, Columbia Road - The End

It's funny how in a big city it's the small, hidden gems that are almost the most appealing. Finding Campania along the quiet, damp and chilly Columbia Road was like a little piece of heaven. I utterly fell for the place.

Hassua, miten isossa kaupungissa melkein eniten vetoavat kaikkein pienimmät, piilossa olevat salaisuudet. Campanian löytyminen kostean kolealla, hiljaisella Columbia Roadilla oli kuin palanen taivasta. Ihastuin paikkaan ikihyviksi.

Ampiniini said...

Ihanan näköinen paikka. En yhtään ihmettele vaikka ihastuitkin paikkaan. Minusta on kivaa, että tunnelma on noin mukava ja silti bongasin kotoakin tutun ikea tuotteen. Ei sillä ole väliä mistä tuote on kunhan se tuntuu omalta ;)

Saija said...

Oi, näyttää aivan täydelliseltä paikalta...tuonne kun pääsisi nyt istuskelemaan. Täällä kun sataa ja on harmata. Tuollainen paikka sopisi ihanasti sadepäivää piristämään.

Marie Elisabeth said...

Voi, miten olenkin ihastellut näitä sinun kuviasi.
Niin tekisi mieli päästä reissuun :) Tämän vuoden puolella ei toive varmaan ehdi toteutua, joten kiitollinen sinulle kuvista ja tunnelmista :)

Laurie said...

I can see why! The brick, the farm tables and the cozy atmosphere would make me want to stay there all day long!

Vintage living said...

Ihanan tunnelmallinen paikka!

MANDY said...

What a great looking cafe ... I've so enjoyed your London trip, I have not been for a few years ... I really need to plan another trip !!!

Madame Morell said...

Älskar atmosfären i dessa bilder! ÅÅ jag vill vara där. Fika och titta på människor som går förbi.
Jessika

alicelilly said...

Love the pictures!! What a lovely place, I want to go there now:)
Thank you for great inspiration...

Tanja said...

Olen näiden onnentäyteisten viikonloppuhetkien lomassa käynyt vähän kurkkimassa näitä matkakuviasi. Ovat ihan hurjan ihania! Kunhan joudan, selaan ne oikein ajan kanssa vielä läpi. Toivottavasti arkeen paluu sujuu mukavasti :)

Anonymous said...

Kiitän kaikista nÄistÄ hienoista kuvista. Todella hyvin vastaavat kaikki sitä mielikuvaa mikä mulle on Lontoosta vuosien mittaan tullut. Vielä vaan puuttuu se oma "live" -kokemus.

Rebecca / Sanctuary said...

Ampiniini, Ihanalta näytti kuitenkin kun 99-prosenttisesti vaikutti kaikki olevan kuitenkin vanhaa ja eriparia. Ja kyllähän Ikeastakin löytyy hyviä juttuja :)

Saija, Tuollainen pieni, mutkaton kauneuden tihentymä tosiaan sopii harmaan ankeuden vastapainoksi kuin nenä päähän.

Marie Elisabeth's rum, Voi kun kiva kuulla, että olet sinäkin jaksanut roikkua mukana :) Blogit tarjoavat ihan oivia virtuaalimatkoja ja hyviä tärppejäkin olen toisilta bongannut haman tulevaisuuden matkoja varten.

Laurie, Sitting there sipping on my latte I was thinking how well the rustic ambiance fitted with an urban environment. When we moved into town quite a few people kept asking whether I'd change my style towards a more modern look, but I think that old and warm can feel right in the city, too. Although I guess it depends on the age and styke of the house, too.

Vintage living, Tuolla olisikin voinut ihmetellä maailman menoa vaikka kuinka kauan.

Mandy, So nice to hear that you've enjoyed it, hope you get there soon!

M a d a m e M o r e l l, Tack så mycket, det var ett mycket speciellt ställe!

alicelilly, So happy if you've felt inspired, start planning :)

tanja, Voi kun mukavaa kuulla. Noinkin pitkän rupeaman jälkeen tuntui hyvältä palata omiinkin uomiin. Ja vaikka Lontoon ei voittanutta, totesin, miten kaunista ja avaraa ja siistiä täällä Helsingissä on:) Syksy on sitäpaitsi täällä niin upea.

piilomaja, Nyt vaan live-kokemusta suunnittelemaan! Kuvia latoessani tuli mieleen, että annankohan jollekin myös 'väärän' kuvan Lontoosta. Mutta kyllä Lontoo on nimenomaan mielestäni myös tuota mitä olen kuvannut. Joku toinen taas kiinnittää siellä huomionsa ihan muihin juttuihin. Suurkaupungin rikkautta.

Anonymous said...

Joo, siis ainahan nämÄ kaupunkikuvaukset ovat vain otoksia, tajuan kyllä. Mitä suurempi kaupunki, sitä mahdottomampaa on saada sen kaikkia puolia mukaan. Sitten vielä se että eri ihmiset nÄkevät ja kokevat eri tavoin, on erilaisia makuja.
Hyvin harvoin esim. kenenkään Pariisin-kuvissa näkyy La Défense:n valtavia toimistorakennuksia, koko sitä modernia aluetta mikä on kuitenkin ainakin minusta omassa lajissaan komea ja kaunis.

Kirsi said...

TUONNE menen minäkin. Kiitos vinkistä!

Instagram

Sanctuary.