StatCounter

Lovely place
Photos: Bolig Liv
The romantic query letter and the happy-ever-after said...

I love your blog so much I can hardly stand it. It's truly divine. You have a brilliant eye for the simple and the beautiful. I 'll visit often now I've found this site.
All the very best,
Simone

Niina said...

Taas kuvia jotka osuvat suoraan sydämeeni! Ihastuttavia, inspaavia.

Nanna said...

Osumia ropisi myös tänne. Ihanat fiilikset!

Onko BoligLiviä myynnissä Suomessa jossain, tiedätkö?

Hanna said...

Upeita kuvia, näistä tulee hyvälle tuulelle synkkänäkin päivänä. Kiitos siitä.

Blue Muse said...

Mmmm just the right amount of color splattered beautifully on my favorite calm and serene color palette. Gorgeous.

Rebecca / Sanctuary said...

Simone, What wonderful flattery, thank you, thank you :) Take care!

Niina, Näissä on niin kauniit ja tunnelmalliset sävyt, että voisin hypätä tuonne kylään heti.

nanna - Mukavaa kun nappasi ruusutapetissakin :) En ole koskaan tuota lehteä esim. Akateemisesta bongannut, joskus olen sitä sieltä kysellytkin. Muutenkin ihmettelen, miksi tanskalaisia sisustuslehtiä ei täältä tahdo saada, ei ilmeisesti edes Bo Bedreä enää?! BoligLivin sivuilla klikkasin tilauskohtaan ja yritin tilata kolmen kuukauden tarjousta vähän kokeilun vuoksi, mutta ei tainnut mennä läpi. Katsotaan, jos vastaavat sähköpostiini ja onnistuu.

Hanna - Näissä on juuri sitä ihanaa fiilistä kun talsii marraskuun synkkiä katuja ja pääsee lämpöä huokuvaan kotiin :)

Blue Muse - I couldn't agree more - I don't really like an all-white palette, but I'd also find a very colourful look overpowering. This strikes the perfect balance!

Nanna said...

Akateemisesta minäkin olen niitä yrittänyt nuuskia, mutten ole nähnyt ja se lienee kuitenkin tämän maan paras lehtihylly.

Tosin mies on juuri Tukholmassa eikä sielläkään ole Boligia eikä BoligLiviä missään.

Tanja said...

Tykkään tosi plajon tuosta väriyhdistelmästä, joka on tuossa otsikossa - lämmin keltainen, kylä vaaleanpunainen. Muutenkin aika kiva koti. Mutta eniten ihastuttaa aukeamien selkeä ja kaunis layout. Se on minulle yllättävän tärkeä seikka noissa lehdissä.

Eskimo said...

Minulla on otettu talteen Deko-lhden numerost 1 / 2007 sama koti :) kauniita ovat joulukuvatkin.

Vintage living said...

Minä kanssa tässä taannoin tilasin tuon lehden kokeiluksi kolmeksi kuukaudeksi ja uusinkin tilauksen pari kertaa kolmen kuukauden pätkissä, mutta nyt en enää uusinut. Tykkäsin lehdestä joskus aiemmin enemmän.
Tuota uusinta numeroa en taida enää saada, tai sitten se vielä tulee, muttei muita...Olisihan tuo vielä kiva saada kun on jouluaiheinen...

Neiti Nimetön said...

Ekan kuvan tapetti ja seinälle ripustettu kaappi kolahtivat. Jos olisin sinkkuneiti niin tähän suuntaan haluaisin kotini sisustaa, värimaailmaa muuttaisin vähän maanläheisemmäksi.

Kiitos inspiraatiosta!

Anonymous said...

Minunkaan mielestä BoligLiviä ei saa edes Ruotsista, mikä on jotenkin outoa. Norjassa sen sijaan saa miltei joka kioskilta. Minäkin olen sitä tilannut mutta nyt tauolla. Ihana se kyllä on.

Linda

Rebecca / Sanctuary said...

nanna - Minäkin pistin viime Tukholman reissulle merkille, miten huonosti sieltä sai tanskalaisia tai norjalaisia lehtiä, yritin silloin löytää. Nyt meni tuo kolmen kuukauden aletilaus läpi eli BoligLivin joulunumeroa odotan kolahtavaksi!

Tanja - Layoutilla on tosi suuri merkitys, kyllä. Pienet tihrustettavat kuvat ja säläisyys ärsyttää joskus todella.

Lux - No kappas vaan :)

Vintage Living - Ihan mukavaa kun voi noinkin lyhyessä pätkässä ottaa kokeiluun. Pidempi tilaus olisikin ollut aikalailla kalliimpi, mutta kivaa jos voi tuolla tavalla jatkaa, jos huvittaakin.

Neiti Nimetön - Kivasti sopivat kyllä lämmin ja viileämpi sininen yhteen.

Linda - Aika yllättävää tosiaan. Tanskasta ostin taannoin myös norjalaisen Elle Interiörin, joka ainakin silloin teki suuren vaikutuksen. Harmi kun ei täältä saa eikä Ruotsissakaan näkynyt.

Merja said...

Täällä jenkeissä saa kyllä hyvin ranskalaisia ja italialaisia lehtiä luettavakseen, mutta huonosti skandinaavisia :( Tai no olen tainnut Sköna Hemiä jossain nähdä..

Odottelen täällä muuten kieli pitkällä että koska saamme nähdä teidän uudesta asunnosta kuvia!

Rebecca / Sanctuary said...

Merja - Mies tulee illalla viiden päivän työmatkaltaan kotiin (huokaus), toivon mukaan hänellä on kameran piuhani jossain jemmassa ja pääsen jotain kuvia vilauttamaan. Haluaisitko tehdä vaihtiksen? Voisin postittaa jotain toivomiasi skandinaavilehtiä. Vai joko ystävät ja sukulaiset niitä lähettelee muutenkin?

Instagram

Sanctuary.