StatCounter
Sunday afternoon was spent on the blustery, ruggedly stunning island of Suomenlinna just outside Helsinki. The island seemed all the more enchanting with the wind sweeping over the ancient oak trees and the sea gushing all around. Yesterday was also the last day of uncertainty ~ all has gone through and we can now officially call our future apartment home, sigh.


Eilen vietimme iltapäivää tuulisessa, karun kauniissa Suomenlinnassa. Saari näyttäytyi erityisen vaikuttavana syystuulten tuivertaessa mahtavia tammipuita ja veden kohistessa ympärillä. Eilinen oli myös viimeinen epätietoisuuden vallasssa vietetty päivä, lunastusaika on ohi ja tulevaa asuntoamme voimme nyt virallisesti kutsua kodiksi, huokaus.

Nora said...

Oi, ihanaa. Onnea uuteen kotiin,

Nanna said...

Jee ja ONNEA uuteen kotiin sekä kaupunkilaiselämään!!

Pääsettekö pian jo muuttamaan?

Tanja said...

ONNEA! Ihana kuulla!

Merja said...

Voi ilahdus, onnittelut täältäkin! Hienoa!

Niina said...

Onnea ! Ihana kuulla, että saitte sen.

Suokki on kyllä yks ihan parhaista paikoista Helsingissä.

Sara said...

Onnittelut!

Rebecca / Sanctuary said...

Kiitos tosi paljon onnitteluista, lämmittävät mieltä :) Muutto on jo parin viikon päästä eli tyhjentelyä/pakkaamista riittää.

Ja ihan samaa mieltä Niinan kanssa, Suomenlinna on ehdottomasti yksi Helsingin helmi. Ja aina sieltä löytää jonkun uuden kolon. Totesin, että oli näin syksyllä melkein parhaimmillaan, pahimmat turistiryysikset ohi ja oli niin karun upea.

Mari said...

Ihanaa, että jännitys on ohi! Minua kyllä jo jännittää, että mitenkähän ihana uusi koti teillä on tiedossa;) Onnea onnea♥

Irina said...

congratulations! I love your blog. it is a sanctuary.

Nikella said...

Congratulations! I can't wait to see pictures of your new apartment!

marie said...

oh i love that kind of weather! sounds like a great trip!

Maria said...

Suomenlinna on hieno! Kuvasi herättävät Helsinki-kaipuuta. Aina välillä vähän ikävöin sinne, vaikka täällä maalla ja pohjoisessakin viihdyn.

Onnea asuntoasiasta, ja intoa muuttoon!

Hanni said...

Oih, onnea! Jännityksellä jo odotan kuvia uudesta kodista. Vaikka tuo teidän nykyinen-entinen on kyllä ihana. Onnellinen se, joka saa muuttaa noin kivasti rempattuun kotiin!

Neiti Nimetön said...

Voi hienoa, varmasti aika helpottunut olo. Onnea kovasti!

Sannu said...

Voi että! Onnea teille:)

Vintage living said...

ONNEA!!

Rebecca / Sanctuary said...

Thank you!
Kiitos kaikille! Olen niin huonosti ehtinyt blogillekaan, ollaan kaikki aika puolikuntoisia, minkä lisäksi on ollut kauheasti kaikenlaista. Nyt tulivat muuttolaatikot ja päästään jo kunnolla pakkauspuuhiin.

Solange said...

Ah, congratulations! very nice for you, no more worries and you can start to dream about the decoration :-)

Instagram

Sanctuary.