StatCounter

A rose for youDropping in from my break to hand a flower to you, my dear blog friends - Sanctuary celebrates its 1st Birthday today. I have enjoyed blogging immensely. The blog world has turned out to be a haven for sharing beautiful things in touch with incredibly inspiring people. Sanctuary started out as a strong desire for my own hideaway, a sanctuary in the midst of a family-oriented, somewhat dishevelled time after our move, big change and start of our renovation. And although my blog has focused on the 'surface', it's been coupled with a strong feel of a connection with genuine people sharing similar interests and views, kindred spirits. What an extraordinary world of its own this blogland is. So thank you my lovely readers!

Piipahdan tauolta ojentamaan teille rakkaat blogiystävät kukkasen - Sanctuary täyttää tänään vuoden. Blogin pitämisestä olen nauttinut valtavasti. Blogimaailma on muodostunut keitaaksi, jossa on saanut nauttia kauniista asioista inspiroivien ihmisten ulottuvilla. Sanctuary sai alkunsa hingusta luoda oma tila, pyhäkkö, keskelle keskeneräistä muuton ja muutoksen jälkeistä perhekeskeistä aikaa remontin kourissa. Ja vaikka blogini keskittyykin 'pintaan' on vahvana ollut läsnä tunne siitä, että on kosketuksissa aitoihin, samanhenkisiin ihmisiin, sukulaissieluihin. On tämä siitä merkillinen oma maailmansa. Kiitos teille ihanat lukijat!Inka said...

Onneksi olkoon päivänsankarille!! :) Kiitos itsellesi että jaat kauniita kuvia, ajatuksiasi ja hieman perhe-elämäännekin täällä meidän kanssamme.

MaryBeth said...

Congrats on the anniversary. I so enjoy seeing how people live in other countries. You are doing a great job, thanks, MB

Sea Angels said...

HAPPY BIRTHDAY tra laaa la la laaa to you ha haxx
I hope your having a nice summer, even though I have had a rest Ive still enjoyed your posts.
Hugs Lynn xx

Nora said...

Onnea yksivuotiaalle!
Kuvasi ovat aina niin kauniita. Silloin kun olin pieni tyttö, isoisäni luona tarjoiltiin lapsille mehua samanlaisesta kannusta kuin sinulla on ruususi maljakkona.

hannna said...

onnittelut minultakin! ja kiitos sanoista. (manteliin saa kirjoittaa suomeksikin. jos haluaa. mun englanti on välillä ihan onnetonta siellä. kohta on varmaan mullakin vuosi täynnä...

Vintage living said...

Onnittelut blogisynnttäreiden johdosta! Olen kurkkinut tänne alusta lähtien:)

Merja said...

Onnea kauniille blogillesi! Toivottavasti jatkat vielä pitkään, juttujasi on ilo lukea.

Rebecca / Sanctuary said...

Kiitokset lämpimistä sanoista! Blogia jatkan kyllä mieluusti vielä tästäkin edes!

Thank you for your support and nice words :)

Niina said...

Onnea!
Ihastuttava kuva.
Tykkään tosi paljon blogistasi! Kuuluu suosikkeihini -ilahdun aina kun täältä löytyy uusi postaus :)
Jatka samaan malliin!

Solange said...

I enjoy your blog very much, it's always interesting, pleaceful and well, a place to just look around ;-)

here's to another good year!!

Solange

OhSoVintage said...

Congratulations on your 1st anniversary. I always enjoy reading your blog and I love that photo - is it your daughter?
Ruth

Hannis said...

Eikös bloggaaminen olekin ihanaa!! Se on niin oma harrastus ja ihana maailma, että KIITOS kaikille blogin pitäjille - SINULLE TIETYSTI MYÖS!! Ja onnea vuoden ikään tulosta :-)

terkuin Hannis

Tanja said...

Parasta onnea yksivuotiaalle! Toivottavasti saamme vielä juhlia vuosipäiviä jatkossakin. Blogisi nimittäin kuuluu niihin, joita ilman elämä olisi paljon, paljon tylsempää.

Lähes kuolaten kadehdin tuota vintage-täkkiäsi, joka tuolla taka-alalla pilkistää! Ebaystä olen katsellut muutamia, mutta pelkään, että saan jonkun haisevan pölypunkkiläjän, jos uskaltautuisin ostamaan joltain sellaisen. Saanko udella, tuliko postit kalliiksi, kun etkös sinä tilannut täkkisi jostain nettiputiikista? Sellainen voisi olla turvallisempi vaihtoehto, kun kaupat ovat varmaan puhdistaneet täkit asianmukaisesti.

Sirkka said...

Hengitykseni salpaantuu...näkymästäni pidän valtavasti, löysin tänne ensimmäistä kertaa ja en taatusti viimeistä.
Onnellisia hetkiä kauniissa kodissanne ja Onnittelut yksi vuotiaalle tytöllesi.

Merruli said...

Onnea blogisynttärin johdosta! Täältä löytyy aina kaunista ja inspiroivaa, innostavaa luettavaa.

Katie said...

Happy Anniversary! I look forward to your return to the blog, but I understand the need for a summertime break...Take care, Katie from Seattle

Rebecca / Sanctuary said...

Teidän lämpimät sanat lämmittävät todella ja antavat ehdottomasti lisäiloa jatkaa!

Tanja, laitan meiliä, täkistä ja tapaamisesta!

I am taken by all the nice things you say!! xx

Instagram

Sanctuary.