StatCounter

More Brian Doben

Photos: Brian Doben
Merja said...

Voi uhkeus tuota kakkoskuvaa! Nuo väritkin..

Thilda said...

Ihana tuo kakkoskuva (erityisesti hiukset!) ja viimeisen kohdalla oikein henkäisin! :)

Valloittava valkoinen said...

Todella kauniita kuvia!

tuolla alempana huomasin teidän kodin kuvia oi niin kaunista! odotan mielenkiinnolla lattiaa sävyä ja kaikkea.onko helppo tuo käsittely laittaa ja miten puhdistus?
Meidän valkoiseksi maalattu lattia on kiva mutta erittäin täynnä kurjia mustia ja oikeastaan kaiken värisiä naarmuja jotka ei lähde kuin hiomalla.

-Anu

Rebecca / Sanctuary said...

Merja ja Thilda, tuo toinen on kyllä niin kertakaikkisen vangitseva, värit, pysähtyneet silmät, tuo kukkainen hiuspöheikkö :)

Anu, Keittiöön sitä jo laitettiin, ainoa mikä on vähän hankalaa on ne kuivumisajat välissä, kun sen verran monta eri käsittelyvaihetta tehdään. Ajatuksena on, että lipeä estää puun kellastumisen, valkoöljy suojaa ja tekee likaa hylkivämmän ja suopa sitten viimeistelee. Tuolla suovalla on sitten tarkoitus lattiaa myös pestä. Meillä suopaankin on lisätty valkoista pigmenttiä ja joka pesukerran jälkeen lattian pitäisi periaatteessa tulla vaaleammaksi. Täytyy sanoa, että keittiössä ainakin on aika haastavaa pitää puhtaana. Tosin kokemusta mullakin sekä valkoiseksi maalatusta että Osmon vahalla käsitellystä lattiasta ja molemmissa kyllä tuppasi näkymään lika. Olen lukenut, että ennen vanhaan lankkuihin yleensä tehtiin tällainen suopakäsittely ja kun ajan myötä lattiat alkoivat pinttymään alettiin niitä maalaamaan. Tykkään kyllä kovasti tällä lipeä- ja suopakäsittelyllä syntyvästä samettisesta pinnasta ja sävy on jotenkin ihanan maitomainen.

Valloittava valkoinen said...

Kiitos hyvästä vastauksesta ja saattaapa olla että makuuhuoneissa joihin ajattelin tuota lipeä käsittelyä se ehkä meneekin hyvin.Varsinkin kun meillä noita suttaajia piisaa.

-Anu

Instagram

Sanctuary.