StatCounter

Preparations 
The weekend evolved into a manic sorting and cleaning session in preparation for our daughter's birthday party and the arrival of the kids' grandparents from England today. Now that we got rid of piles of stuff and with the sun lingering on the skin, it feels like there's so much more room to breathe again. The trip to the attic is like an exciting little adventure, creaky lift up to the seventh floor, taking in the views (it's actually an excellent spot on fireworks' night)  and once there, a waft of warm wood, mellow sounds and magically filtering light.

Viikonloppuna iski varsinainen raivauspuuska, oli tiedossa tyttären kaverisynttärit ja tänään Englannin isovanhempien saapuminen talviloman viettoon luoksemme. On taas enemmän tilaa hengittää, kun päästy ylimääräisestä roinasta ja aurinkokin viipyilee iholla. Vintille kipuaminen on aina kuin miniseikkailu. Natisevalla hissillä seiskaan, näkymien hämmästelyä (tuonne on mahtavaa kiivetä ilotulituksia katsomaan, jos ei ulos asti halaja) ja perillä lämpöisen puun tuoksu, vaimentuneet äänet ja maagisesti siivilöityvä valo.
Urbanstems said...

Good luck with that. You made it sound so lovely. I wish my attic was like that!! Sinead

Valloittava valkoinen said...

Ihanaa lomaviikkoa! Ja raivaus tekee niin hyvää!
Mistä olet löytänyt tuon kranssin oveen siis onko suomesta? Jos oikein näin niin on House doctorin?! Olen halunnut hankkia mutta ei ole suomalaisissa nettikaupoissa ole tullut vastaan.

Todella ihana valo kuvissa varsinkin toi kuva jossa on turkoosi rasia on niin hieno!

Iloisin terkuin

Anu

Rebecca / Sanctuary said...

Urbanstems, Thanks, it will be a busy week with first my husband's parents arriving and then mine and birthday celebrations in between. But the kids' bash is over and done with now, so the rest will be a doddle :)

Anu, Kiitos! Kunnon raivauksesta jää jotenkin ihan puhdistunut olo. Siksi onkin niin älytöntä, että raivauspuuskaan pitää odottaa isompaakin kimmoketta, mutta niin se vaan menee :) Kranssi on jo aiemmalta Tanskan matkalta tuliainen, se löytyi pikkukäsityöläisputiikista Laederstradelta ja olin siinä käsityksessä, että siellä myynyt setä oli niitä itse tehnyt. Kaverillani on vastaava ja se taitaa olla juuri House Doctorin, todennäköisesti ollut matkatuliainen sekin. Mutta pidänpä silmät auki, jos tulee vastaan niin käyn vinkkaamassa. Tämä valo on ihan huumaava. Tuo toinen alempi onkin otettu aiemmin talvisydännä, on kovin pimeä :)

Rebecca / Sanctuary said...

Anu, No nyt kävin juuri House Doctoria plaraamassa ja kyllähän tuo ihan samalta näyttää, ei sitä mikään setä somassa pikkuputiikissa ollut todennäköisesti tehnytkään :)

Barbara said...

Such gorgeous photos, especially the last one.
Your attic seems an enchanted space!

Instagram

Sanctuary.