StatCounter

A quick hello from amidst too many things to do. Working my way towards my last deadlines with far too little time left for Christmas preparations and reveling in that sweet pre-Christmas atmosphere. But our Christmas tree is now thawing in the bathtub and a little juniper appeared in the children's room last night. They found some decorations in their advent calendar this morning to hang on its branches. Our neighbour surprised us by leaving a jar of homemade jam and some sweets for the kids behind our door, unexpected acts of kindness like that are so moving.


Pikainen huikkaus tohinan keskeltä. Viimeisiä töitä taon ja jouluvalmisteluihin ja tunnelmointiin on jäänyt aivan liian vähän aikaa. Nyt on kuitenkin joulukuusi haettu kylpyammeeseen sulamaan ja yön aikana ilmestyi lapsille pikkukataja, johon pääsivät ripustamaan kalenterista aamulla ilmestyneet koristeet. Naapurikin ilahdutti jättämällä oven taakse itsetehtyä hilloa ja lapsille polkkakaramelleja, tuollaiset odottamattomat yllätykset kyllä koskettavat. 
Airelle said...

joulukataja onkin hyvä ajatus, taidankin hankkia sellaisen seuraavaksi jouluksi, senhän voi sitten keväällä istuttaa puutarhaan!

Barbara said...

Oh I love the way you have displayed your children's gorgeous clothes ...
Happy Christmas from down here!

Urbanstems said...

Lovely images and post. I always love your posts. Enjoy your jame and sweets. Happy Christmas to you and yours. Sinead

Netta said...

Tunnelmallisia kuvia.

Tuollaiset odottamattomat yllätykset tosiaan koskettavat. Sain tänään sellaisen yllättävältä taholta ja kyllä se mieltä lämmittää, kun tietää jonkun ajatelleen minua.

Tunnelmallista joulua!

Hanni said...

Kauniita kuvia! Odotan innolla lisää kuvia teiltä kotoa, saadaanhan nähdä niitä -muistoissa ihanat kuvat vanhasta kodistanne!

Hyvää ja rauhallista joulua sinulle ja perheellesi :)

Rebecca / Sanctuary said...

Airelle, Totta! Lapsille tuli luvattua oma pikkukuusi, toisaalta ihan pelkkä oksakin olisi ollut viehkeä.

Barbara, Happy Christmas to you, too, I guess it's lovely summery weather where you are?!

Sinead, Thank you ever so much. Goodies are very much appreciated :) Have a really happy Christmas, too!

Netta, Pienillä kauniilla eleillä voi tosiaan olla iso vaikutus. Ja tulee mieleen, että itsekin pitäisi ihmisiä enemmän odottamatta yllättää pienillä kivoilla jutuilla. Kaunista joulua sinullekin!

Hanni, Tosiaan viime aikoina on tullut enemmän keskityttyä muiden kuviin kuin omiin. Ollaan remontin kanssa otettu tosi hitaasti ja laitellaan paikkoja pikkuhiljaa kuntoon eli välillä tuntuu, että täällä on kaikki vaan niin keskeneräistä ja liikaa tavarakasoja :) Ja sitten on tämä hämäryys. Mutta varmasti tulee taas aika, kun huvittaa kotona kuvailla enemmänkin. Suloista joulua sinullekin!

Sarah Klassen said...

Oh, such beautiful photos -- they feel like Christmas -- actually feel like Christmas -- thanks for sharing them :)

Instagram

Sanctuary.