StatCounter

London VII, Notting Hill

Hanna H said...

Mulla on yks sellanen kirjanen Lontoosta ja sit olen säästänyt Living ETC:n places to visit lehdykäisiä. Niistä voisin luurata jotain uutta ja kiinnostavaa maanantaiksi :) Oioi, onneksi se on jo niin pian!

Niin huippuja nuo kirjainleimasimet!

La Maison Fou said...

This is so on my UK list to see!
L.

Kirsi said...

Kelailen kuviasi yhä uudelleen ja ihastelen. Ja joka kerta tullessani kurkkimaan täältä löytyy lisää Lontoota. Kiitos siitä! Tosi monipuolisesti ehdit kaupunkia kierrellä ja kuvata. Tunnen melkein itsekin olevani paikan päällä. Mieli onkin jo perillä, fyysisesti seuraan itse muutaman viikon kuluttua. ;)

Machy said...

Thanks for posting a lot of beautiful pictures! Especially, I love the last pic. Wish my house's entrance is like that!

Ampiniini said...

Kaikki näyttää niin kiirettömältä, mutkattomalta ja on niin kaunista. Ja minäkin pidin kirjasimista!

Anonymous said...

Ottaiskohan joku vähän tämmösen vanhemman au pairin Lontooseen....?:-°

Unknown said...

Kiva seurata näitä kuvia lontoosta - tulee paljon muistoja mieleen kun on itse tallaillut samoja katuja aikoinaan paljonkin =)

lisaroy said...

I've been really enjoying your amazing pics of London. I agree it can be a noisy place but I love all the parks and the charming little side streets as well. It's fun to see how other people photograph a city compared to pics I've taken - yours are so pretty! :)

Airelle said...

voih noita vanhojen kirjojen pinoja! (isäni oli bibliofiili ja se on ilmeisesti tarttuva tauti...) ihania kuvia Lontoosta, matkakuume vaan pahenee näitä katsellessa!
mulla on muuten tuo kuvasi pyörä, sain lahjaksi, olin todella mielissäni. puuttuu vain korinen kori edessä (nyt mulla on sellainen moderni musta).

Rebecca / Sanctuary said...

Hanna from the corner table, Hyvältä kuulostaa, ihanaa, nyt ryhdyn sitten minä odottelemaan Lontoon raporttia :)

La Maison Fou, Sounds good!

Kirsi, Ihanaa kun sinäkin menossa noin pian! Tällä kertaa mulla jäi shoppailu huomattavasti vähemmälle, keskityin enemmän haahuiluun ja samallahan tuli räpsittyä. Oikeastaan totesin, että Helsingissä on ainakin nykyään sen verran hyvät vaatekauppavalikoimat, että olisi tuntunut ajanhukalta kuluttaa tuolla aika sovituskopeissa. Jotain pientä tarttui kyllä mukaankin.

Machy, Those entrances looked so inviting and cosy. I really love that although London is a huge city, a lot of people get to leave in cute houses with gardens even in the centre. Makes it feel as if London was made up of lots of small villages, which i guess it actually originally is.

Ampiniini, Kirjaisimet on hienoja! Noilla sivukaduilla olikin aika mukavan rauhaisaa. Mukavaa seurailla tavallista elämänmenoa, kun lapsia haetaan koulusta ja koiria ulkoilutetaan.

piilomaja, Olisit kuule kysyttyä kamaa! Saiskos tulla naapuriperheeseen?

Sort of Pink, Mukavaa kun tulee muistoja mieleen! Onhan noita katuja aika mukavaa tallustella.

lisaroyhandbags, Thank you so much! It's interesting how different people view the same place, what they pick to highlight. Especially in a place like London, which is so full of contradiction and so many things happening on every street corner.

Airelle, Vanhoissa kirjoissa on jotain niin kaunista ja kiehtovaa, jäin ihastelemaan tuota vilahtavaa Lontoo-aiheisen kirjan kantta. Tuollaiset pyörät on ihan parhaita, ei kun vaan koria hankkimaan seuraavaksi! Mäkin vaihdoin joku aika sitten omassani mukana tulleen mustan peruskorin pajuiseen.

Instagram

Sanctuary.