StatCounter

London II

It was so long since my last trip to London that I'd already forgotten how noisy and hectic it can be. But little side streets, museums and parks provide an instant getaway and moments of charm. I love the unique muted sounds of museums and seeing groups of school children sprawled across the floor drawing and exploring.

Edellisestä Lontoon matkasta on niin pitkä aika, että olin jo unohtanut suurkaupungin metelin ja kiireen. Sitä pääsee oivallisesti pakoon sivukaduille, museoihin, puistoihin. Museoissa on ilmassa ihan omanlaisensa vaimea kohina, johon on hyvä heittäytyä. Ja aina sykähdyttää se, kun näkee koululaisryhmiä museoiden lattialla piirtelemässä mallista tai pohdiskelemassa.

Julie Sardinetin said...

You have an amazing eye for photography - why do my travel pictures never look like this?!

Meine Dinge Franka said...

O yes London is very busy!
But I see, you found many relaxing moments.

I'm looking forward to London part III !

Salut!
*Tasiaa

Anonymous said...

OI minÄ rakastaisin Lontoota!
Olen varma vaikken ole vielä sitä nähnyt!

Rebecca / Sanctuary said...

Tasiaa, Always busy, even though this wasn't exactly peak season for tourists. I'll keep the photos coming for a bit :)

piilomaja, Olen täysin vakuuttunut, että rakastaisit! Ei jätä kylmäksi ja herättää suuria tunteita, paikasta ja mielentilasta riippuen välillä myös vastaan. Sieltä löytyy ihan varmasti jotain ihan jokaiselle ja pidän siitä fiiliksestä, että tutkailtavana on kaupunki, jota ei voi koskaan hallita.

Ampiniini said...

Ihania kuvia! Tässä tulee ihan ähky ;) Kiitos, että päästät tällä tavalla meidät mukaan matkalle.

Rebecca / Sanctuary said...

JulieB, I must have been replying in haste as I realised I didn't send you a little message, I honestly don't know how that happened as I remember your words so well and how delighted I was to read such nice nice things! Taking photos is so much fun, but I must say the organising part afterwards can be rather irritating sometimes :)

Rebecca / Sanctuary said...

Ampiniini, Ei ihme, että meinaa ähky tulla, näitähän piisaa :) Blogien kautta pääsee kyllä aika sutjakkaasti paikkaan kuin paikkaan!

Francesca said...

¡¡ I lOVE london, adoro Londres,lo visité este pasado mes de Septiembre.bonitas fotos.

Instagram

Sanctuary.