StatCounter

I could just wrap myself in this autumn. It's still been gentle, revitalising, maple leaves only beginning to turn red. Jars filled with candles, pinecones and summer memories.


Tähän syksyyn voisi ihan kääriytyä. Vielä se on tuntunut lempeältä, antanut virtaa, vaahteratkin vasta punastumassa. Purkeissa sulassa sovussa kynttilöitä, käpyjä, kesämuistoja. 
Heidi said...

Me too! your photos are lovely I'm off to look at yesterdays post!

Tuire said...

Upeat syyshortensiat! Ihania tunnelmia teillä. Kuulaita syyspäiviä!

Marjatta said...

Mikä rauha, mikä kauneus henkii kuvista. Mahtavat syyshortensiat ja tasaisesti leikattu pensasaita, ilo silmille.
Leppoisaa viikonloppua ja iloa syksyyn!

Rebecca / Sanctuary said...

Heidi, Glad to hear this autumn has been good to you, too.

Tuire, Kuva ei tehnyt niille oikeuksia. Piti ihan pysähtyä, kun sattui tuolle kulmalle. Kaunista kun useammalla vierekkäisellä talolla oli tuollainen yhtenäinen etupihalookki. Minusta tässä kaupungissa saisi olla enemmänkin vihreää julkisivujen edustoilla ja ikkunalootissa.

Marjatta, Voi kiitos, niin kauniisti sanot! Todellinen ilo silmille tuo pikkuinen katu onkin. Ihanaa viikonloppua sinne!

Machy said...

Hi. Thanks for posting very pictures! I am always looking forward to reading your blog. BTW, can you let me know about third images? I think from magazine.. which magazine? I would like to get a copy...:) Have a great weekend!

Bohemian said...

I agree, beautiful images and the magic of Autumn splendor is very soothing to the Soul!

Dawn... The Bohemian

Sannu said...

Nyt on ollut syyskuussa aivan ihanat ilmat.Mieleeni on jäänyt myös vuoden 2000 syyskuu että silloin oli tosi lämmin kun otin koiranpennun.Sitä kun vein yölläkin ulos että oppisi nopeasti sisäsiistiksi.Luonnosta saa kivoja juttuja kotiin purkkeihin.Ja lasten askarteluihin.Ihanat kuvat jälleen:)

Rebecca / Sanctuary said...

Machy, It's so nice to hear you like to come here, welcome back :) The third picture is indeed from a magazine, the whole home is simply divine. It's from the August issue of Norwegian Elle Interior.

Bohemian, You put it into words so splendidly, exactly!

Sannu, On kyllä ollut oikein suloinen syksy tähän asti. Nyt kun alkaa olla uusien rutiinien kanssa sujut, on aika helppoa päästä sellaiseen rauhoittavaan fiilikseen kun sopivan tilaisuuden tullen. Voi, mulla käy tämä iänikuinen koirahaave aina vain kuumempana. Vähän kun vielä arjen kuviot helpottavat niin toivottavasti sitten!

Instagram

Sanctuary.