StatCounter
I've been drinking too much coffee, slowed down my pace to smell and see what's round the corner, loved feeling the fresh wind against my face, loved this town and the thought that a wonderful new food shop will be opening in the next block this autumn. Waiting for the plumber to come round for the third time this Friday, hopefully then we'll finally be able to wash the dishes in the new kitchen rather than in the bathroom sink and ditch the paper plates in favour of real ones.


Olen kitannut paljon kahvia, hidastanut askelta kulmillamme, nauttinut kirpakasta tuulesta kasvoja vasten, kaupungista, sateesta, ajatuksesta, että lähikortteliin on tulossa uusi ihana ruokakauppa. Odotan, että saadaan putkimies paikalle perjantaina kolmannen kerran, jospa silloin voimme vihdoin siirtää astianpesuoperaation kylppäristä virallisesti uuden keittiön puolelle, siirtyä kertakäyttöastioista kunnollisiin. 
Heidi said...

That purple sweater dress is wonderful and your love seat is incredible....

Cateaclysmic said...

Beautiful pictures xoxo

Marjatta said...

Hyvä, että saatte lähikortteliinne uuden ruokakaupan. Tuntuu, että kaikki pienet kivijalkakaupat on lopetettu tai ainakin niin suunnitellaan.
Remontin valmistuminen helpottaa elämäänne, jaksakaa vielä vähän!

Inka said...

Voi miten tykkään näistä kuvista! Kertakaikkisen kauniita :)
Tsemppiä viime hetkiin ennen putkimiehen saapumista!

Hanna said...

Kauniita kuvia, ihania lilan ja kanervan sävyjä. Kauniita tapetteja vai onkohan vain papereita. Odotan kovasti kuvia uudesta kodista, olette aikamoista remppaa taas kestäneet kertakäyttöastioineen :)

Anonymous said...

Olettekohan niin onnekkaita että kyseessä on Anton&Anton kauppa? Luin että kyseinen liike avaa myös siinä kaupunginosassa missä luulen että asutte joidenkin kuvien perusteella :)

Mikä mekkokaunokainen!!

Linda

Rebecca / Sanctuary said...

Heidi, Thank you! The dress was a souvenir from Denmark, from Noa Noa's sale rack.

Cate, Thank you so much x

Marjatta, On se kumma, miten ajatus nimenomaan kivijalkaruokakaupasta, joka panostaa luomu- ja lähiruokaan ja on vielä ilmeisen esteettinen tapaus tekeekin ihmisen iloiseksi :) Niin kaivattua vaihtelua näille lähikortteleiden Siwoille ja Alepoille...

Ja kiitos remppatsempistä! Onneksi tämä hankala vaihe ei kestä kovinkaan pitkään, tähän asti vanhaa keittiötä ollaan voitu käyttää uuden valmistumisen rinnalla. Nyt on kuitenkin jo sekä vesi- että kaasuputket vedetty uuteen kohtaan ja vanhan ison keittiön toinen puolisko odottaa raatona ehostumista tytön huoneeksi sitten joskus keittiön valmistumisen jälkeen. Perjantaina voidaan siis uudella puolella jo sekä kokata että tiskailla, mutta paljon on siinä vielä työtä jäljellä. Hidasta hommaa, kun mies tekee kaiken noita putkihommia lukuunottamatta itse töiden ja muun elämän ohessa.

Inka, Kiitos, sanot niin kauniisti! Onneksi ei kestä enää kauaa ja lapset saavat sentään yhden lämpimän ruoan koulussa ja päiväkodissa tällä välin :)

Hanna, Kiitos! Purkissa on papereita ja tapettijämiä sulassa sovussa. Tämä koti saa sitten luvan olla viimeinen remppakohde, nyt onkin kolmas sellainen menossa :) Onneksi tämä hankala vaihe on suhteessa aika lyhyt, vaikka hommaa vielä piisaa putkimiehen tulon jälkeenkin.

Linda, sepä se, nimikin jo niin houkutteleva :) Olivat jättäneet ikkunan suojien kulmaukseen kurkistusaukon, metrolaatat jo siellä sievästi rivissä. Kiitos mekkokehuista, se on kyllä aika liikkis minustakin, odottelee talvisempia tilasuuksia.

Sannu said...

Kiva kun teillä keittiö rempan loppu häämöttää.
Meillä vaihdetaan kohta uudet työtasot keittiöön ne kun ovat alkaneet repsottamaan.
Ajattelin siksi aikaa lähteä muksujen kanssa johonkin yökyläilemään.Toi pupu yövalo on ihana.Ostin just veljen 5-vuotiaalle tytölle synttärilahjaksi samanlaisen.Onko sohva uusi hankinta?:)

Niina said...

Oooh Anton&Anton !
Onko tuo se puusohva joka on Käpylästä ? Ihana :)

Tuire said...

Aivan ihana sohva! Hienoa, että remppa on aivan loppusuoralla.

Rebecca / Sanctuary said...

Sannu, Minkälaiset työtasot ajattelitte hankkia? Meillä on nyt hankala vedetön ja liedetön aika virallisesti ohi, mutta keittiö on kokonaisuudessaan vielä kaukana valmistumisestaan. Työtasot ollaan teettämässä pikkufirmalla, jotka lupailivat kaiken kukkuraksi pitkää toimitusaikaa. Pupuvalo on kyllä hauska joo, poika haluaisi nyt vastaavan kärpässienen, joita oli samassa kaupassa myytävänä, täytyykin lähteä etsimään, jos niitä vielä löytyisi. Sohva on kesän alussa tehty huuto.net -löytö, saimme sen suorastaan nolon halvalla.

Niina, Sohva on se juuri! Tuli meille täydellisestä puukäpyläidyllistä, jossa iäkäs ihana kultainennoutaja oli meitä rautaportilla vastassa.

Tuire, Kiitos :) Meillä oli samassa kohdassa makuuhuoneessa aiemmin ruskealla sametilla päällystetty lainasohva, joka meidän piti palauttaa ja tulikin hinku saada tilalle joku oma sohvakaunokki. Tuo päätyy varmaan olohuoneen puolelle kun siellä tulee joskus valmiimpaa. Nyt on tosiaan hankalat hommat ohi, mutta keittiö ei ikävä kyllä vielä lähellekään muuten valmis. Mm. kaapinovet, laatat ja lopulliset työtasot vielä puuttuu :)

Instagram

Sanctuary.