StatCounter

Carla Bruni


Back home, soothing grey skies, perfect moment for some Carla Bruni. We're having a slouchy day amidst boxes, as the contents of our kitchen has been packed away awaiting the new kitchen. The plumbers were busy at work while we were away last week and things are moving on, slowly but surely!

Photos: http://www.julianmeijer.com/photographers/sikka/bio/
Niina said...

Rupesi harmittamaan kun katsoin noita Carlan kuvia; mitä teinkään, kun keväällä leikkautin pitkät hiukseni lyhyeksi !! :(
Ikävä ponnaria.

Mutta hei, odotan innolla keittiöremppaanne tai siis niitä kuvia ja olen tunnelmassa mukana :D

Elsa said...

Minäkin tykkään Csrla Brunin eleettömästä tavasta laulaa.

Terveisin, Elsa

P.S. Laitoin Sinulle hetki sitten meiliä.

Rebecca / Sanctuary said...

Niina, Voi lohduttaa, että ne kasvaa! Muistan, että olin itse tuossa tilanteessa reilu vuosi sitten kun pälkähti päähän leikata kerrasta poikki. Täytyy sanoa, että kaduin, en tiedä onko tämä pitkänä sen pukevampi, mutta tuntuu vaan niin omalta.

Meillä on tällä hetkellä olohuone täynnä puolivalmiita kaapin runkoja ja hommat taas seisoo, kun sekä kaaasumies että putkimies eivät saaneetkaan kerralla kaikkea valmiiksi, kuten oli tarkoitus. Nyt se puoli siirtyi ensi viikkoon ja kaikki muukin seisoo. Tiskaillaan kylppärissä ja popsitaan mikroeineksiä. Vähän omaatuntoa pistelee kun olen lupaillut remppapostausta, mutta nyt täällä on sen verran kaaosta ettei huvita ruveta sitä kameralla jäsentämään. Mutta palaan pian asiaan :)

Elsa, Brunin musiikki loihtii ihanan hämyisen tunnelman, sopii mielestäni syksyisiin päiviin.

Instagram

Sanctuary.