StatCounter

Ribe V

Villa König said...

Wonderful images!!! Hugs Yvonne

Anonymous said...

thank you for these beautiful pictures! ribe is one of my favourite places in denmark.
love it!
greetings from germany,
anne

Urbanstems said...

Ok I want to go to Ribe now. Beautiful photos. Thanks Sinead

Unknown said...

Lovely pictures!
Greetings

Niina said...

Voiiiii kuinka suloista teillä on ollut!

Vintage living said...

Kun tässä yhtenä päivänä loikoilin rannalla ajattelin, että minkähänlaista olisi vuokrata joku mökki vaikka viikoksi pariksi jostain Tanskan rannikolta...ajatus kiehtoo, mutta taitaa meidän tilanteessa jäädä vain ajatukseksi. Ehkä joskus kymmenen vuoden päästä kuitenkin;)
Ajattelin myös sitä, että vaikka tykkään asua maalla, voisin asua myös kaupungissa jossain vanhassa kerrostaloasunnossa ja lomalla lähteä aina Tanskaan, Gotlantiin, Ahvenanmaalle... ajattelin paljon asiaa ja varmaan osittain teidän muuton takia;)

Ja kun oli aikaa ajatella, ajattelin myös miltä tuntuisi asua Kööpenhaminassa jossain ihanassa vanhassa asunnossa. Ja tulin siihen tulokseen että voisin hyvin muuttaa kerrostaloon Kööpenhaminaan ja sitten lomilla vuokrata viikoksi pariksi Tanskan rannikolta mökin:D Ja mies kysyi että no muutetaanko?:D Heh, kun olisikin niin yksinkertaista.

Kiitos Tanskan kuvista, kovasti jo odotan malttamattomana elokuista messumatkaa sinne...

Shannon Fricke said...

lovely shots!

Anonymous said...

This beautiful series of photos from your holiday takes me back to our own wonderful family holiday in Denmark last summer. We stayed in Copenhagen and west Funen - which was enchantingly pretty - but didn't see much of Jutland (except for Legoland of course!) Your pictures make me think that we must visit Ribe next time we go. Thank you for bringing back happy memories, and for sharing your own with us.

The Blackwood Cottage said...

The little bird....what a great shot!!
machelle

Heidi said...

I love the first photo the stairway and the couch....

HUVIlassa said...

Suloinen siemenkauppa...! Olen uusi lukija, asutte siis Tanskassa?
Kauniit kuvat nämä, kaikki

Wunderkammer said...

Beautyful pictures, and a very nice Art-Nouveau door, thank you regards

Rebecca / Sanctuary said...

Thanks for all your messages! Nice to hear other people have enjoyed visiting Ribe, too. We kept bumbping into people especially from Germany, who would return there every year. Definitely worth a visit and a handy one to pair with Legoland, if the kids insist on going :) On the last day they had a market on along the river, a great way to end our stay in the town before heading up north again.


Vintage Living, Noita ajatusleikkejä on hauskaa harrastella, vaikka eihän niissä aina mitään järkeä ole :) Mutta toisaalta, sitä ei aina tiedä mitä elämä tuo myöhemmin tullessaan ja jotkut ajatusleikit saattavat jossakin muodossa jopa toteutua. Ainakin tässä vaiheessa haaveilen kenties jossain vaiheessa asuntojen vaihdoista vaikka sitten kuukaudeksi, kunhan saadaan joku kaunis päivä remontti siihen kuntoon :) Tanskassa olisin ihan valmis asumaan vaikkapa sitten vuoden tai kahden! Ihan unelmaisen kuuloista päästä sinne säännöllisesti messumatkoille, ah ja voih.

HUVIlassa, Kiva kun löysit tänne, tervetuloa matkaan :) Ihan Suomessa asumme, Tanskassa käytiin vastikään lomailemassa.

Instagram

Sanctuary.