StatCounterWeekend happiness is meeting up with friends at a cosy café!

Yesterday, with the gentle, talented, inspiring Tanja from Pretty Gingham at a café called Villipuutarha (wild garden), where one is whisked into a lusciously beautiful world.

Today ejoying leisurely breakfast with a good old friend at Moko (featured in the photos), followed by peeking into a few antique and home shops. Revitalised for taking on whatever hurdles come my way next week!Viikonloppuonnea on kahvilatreffit ystävien kanssa!

Eilen lempeän, taitavan ja inspiroivan Pretty Ginghamin Tanjan kanssa Villipuutarhassa, jossa puitteet lennättävät ihan toiseen maailmaan.

Tänään vanhan hyvän ystävän kanssa aamiaisen muodossa Mokossa, minkä jälkeen oli aikaa vielä luuhata muutamassa antiikki- ja sisustusputiikissa. Näillä taas jaksaa ensi viikon arjen koitokset!


Saara said...

hei kiitos vinkistä, tonne kahvilaanhan täytyy mennä :) !

Jonna said...

Mokon aamiainen on ihana!

kati said...

Voi teillä on siellä kaikkea ihanaa!!

Ja kiitos noista ed. postauksen kuvista. Erityisesti minua sykähdytti tuo kukkatapetti. Etsin juuri jotain tuollaista yläkerran pikkuvessaan!, joten lähden seuraamaan linkkiä tarkemmin.

Kaylovesvintage said...

sounds great and the cafe looks wonderful

Tanja said...

Oli tosi hyvä hetki! Villipuutarha on kyllä tosiaan kuin muuhun maailmaan menis. Mukava poikkeus. Mutta kahvilaa kivempaa oli kyllä sinun näkeminen!

Celia said...

Tuo Villipuutarha on kyllä aarrepaikka ja hauskaa, että se on just Kalliossa.
Mokon aamupala on vielä kokematta, kovasti olen kuullut siitä hyvää.

Kiitos ihanista inspiraatiokuvista, aina yhtä lumoavia!

Rebecca / Sanctuary said...

Saara - Eipä kestä, aikalailla toisistaan poikkeavat miljööt noissa kahdessa, molemmat ihania eri fiilikseen!

Jonna - Se oli ihan loistava! Harmittelin, kun vakkariaamiaispaikka Engel on mennyt remontin alta kiinni ja tekikin ihan hyvää kokeilla siis nyt vaihteeksi tätä. Oli ehdottomasti hintansa väärti, kakkujakin oli useampaa lajia :)

Kati - Ihania paikkoja löytyy, varsinkin kun poikkeaa ihan ydinkeskustasta himpun sivummalle! Kukkatapetista tuli mieleen, että mahtoikohan juur se olla joku muu kuin Farrow&Ball?. Cole&Son -mallisto tuli vähän mieleen, sitäkin kannattaa vilaista!

Kaylovesvintage - Both of the cafés I sampled this weekend are lovely! The photos from the shop cum café are just quick snaps, as I felt a little self-conscious with my camera. But it's a lovely, loft-style store with lots of colour!

Tanja - Luulen, että voitaisiin tavata vaikka Esson kuppilassa ja yhtä inspiroituneena sieltä kotiin lähtisi ihan vaan höpötettyä hetken :)

Celia - Villipuutarha oli ihana korkata, eikä ollut sen hankalamman matkan päässä! Sisällä kieltämättä katoaa ajan ja paikan tunne muusta maailmasta. Mokon aamupalaa suosittelen lämpöisesti! Runsas ja mukava miljöö, istuimme upottavissa kauhtuneissa nahkanojatuoleissa, joista oli vaan aika hankalaa nousta satsin jälkeen :) Tulimme juuri aukeamisaikaan ja hyvin mahduttiin, mutta nopsaan oli kahvilan puoli täpötäysi ja useampi iso pöytä varattuna. Kannattanee siis varailla etukäteen, jos mielii yhtään useampilukuisena paikalle.

Merja said...

Voi, viikonloppukahvittelut ja antiikkiputiikit kelpaisi mullekin! Tahtoo Helsinkiin...

Valloittava valkoinen said...

Oi arvaatkos olin lauantaina myös Mokossa ja tosi ihana paikka mutta aamiainen jäi vain katseluun koska oli pakko syödä "oikeen" ruoka ruokaa kun lähdettiin 4tunnin kotimatkalle sen jälkeen!

ja voi että miten ihania nuo edelliset kuvat !!!

Iloista sunnuntain jatkoa!
Anu

Niina said...

Oi että olet ollut kivoissa paikoissa :)
Sun täytyy joku kerta ajella Saunalahden Kartanon aamiaiselle. Se on ihana ja puitteet tunnelmalliset ! :)

Rebecca / Sanctuary said...

Merja, Vaikkei nyt henkilökohtaisesti olla tavattukaan, niin olisi jotenkin hirveän hauskaa, jos muuttaisitte tänne - ja ehdottomasti treffataan sitten jossain kivassa kuppilassa!

Anu - Olipa hauska yhteensattuma :) En tiedä tunnistaisinko sinua livenä, vaikka joskus on kuvakin vilahtanut.

Niina - Siellä olen joskus käynyt kahvilla, mutta aamiainen onkin mallaamatta, pistetään korvan taa :)

nevin said...

I wish you had a subscribe a follow staff. I like to follow you :) Beautiful blog..

Instagram

Sanctuary.