StatCounter

Dreaming of a green Christmas...

I have to admit that Christmas to me is Christmas even if it's green instead of white. The snippet at the bottom is perhaps the most magnificent Christmas picture I've come across in magazines recently! I've been staring at it in mesmerization, dreaming of one day perhaps spending Christmas in a small white cottage in a far-flung spot on the Scottish highlands...


Tunnustan, että lunta en osaa erityisesti kaipailla, yhtälailla saisi puolestani joulu olla vihreä. Alin kuva on ehkä ihanin joulukuva, mikä on lehdissä tullut nyt joulun alla vastaan! Sitä on pitänyt tuijotella moneen otteeseen eikä se lainkaan hillitse hinkua päästä Skotlannin ylänkömaille miksei sitten vaikkapa joulunviettoon, pieneen valkoiseksi kalkittuun cottageen...


Bottom image: William Garrett for Red Magazine
Kaylovesvintage said...

you make me smile...
enjoy the Advent time

Inka said...

Vihreä tai valkoinen, kunhan ei vaan harmaa & ruskea. Upea tuo viimeinen kuva, ehdottomasti!

Liivia said...

Voi meillä olisi kutsu Skotlantiin linnaan koska vaan. Miehen soittajaystävä asuu sellaisessa perheineen. Ja minä kun jotenkin aina haraan asiassa vastaan.
Kuva on ihana!

Mulle käy vihreä joulu, harmaa ja ruiskeakin. Se valkoinenkin. Mutta punainen ei!

Anonymous said...

Pakko ensimmäistä kertaa kommentoida blogiasi - on se vaan niin kaunis ja inspiroiva. Yllätyin, kun omakin talomme näkyy kuvissasi...Hassu yhteensattuma, että asumme samoilla nurkilla...Ihania muistoja tulee Skotlanti kuvasta mieleen, siellä on monasti opiskeluaikoina samoiltu juuri tuollaisissa maisemissa.

loulou

Valloittava valkoinen said...

Oi niin on tuo vihreä joulukuva kaunis!
ja muutkin ovat kivan tunnelmallisia!
Iloista viikonloppua!
Anu

Satu said...

Joulun kyllä kuuluisi olla valkoinen, mutta tuossa vehreässä kuvassakin on jouluntunnelmaa. Kuten Inka sanoi; kunhan se joulu ei olisi harmaa ja ankean sävyinen.

Merja said...

Kaunis kuva tosiaan.

Meillä on täällä vihreä joulu, halusimme tai emme. Täytyy kyllä sanoa etten lunta kaipaakaan.. tosin palmut eivät minusta oikein jouluun kuulu :) Mutta lähdemmekin kohti pohjoista, ehkä näemme redwoodsit sitten joulun kunniaksi.

Rebecca / Sanctuary said...

Kaylovesvintage - And now you made me smile, same to you :)

Inka - Minulla ei taida olla värillä väliä, kunhan ei hellelukemissa ihan kuitenkaan :) Ja kieltämättä taidan olla vähän mukavuudenhaluinen, kun ihan paukkupakkasetkaan eivät kiehdo.

Liivia - Voi lähtekää ihmeessä, kun noin hieno mahdollisuus on! Edinburghissa olen käynyt kerran ja hyvin pienimuotoisella road tripillä Edistä pohjoiseen - maisemat on ihan huikaisevat! Asuttiin tuohon aikaan Lontoossa ja tuli jotenkin ihanan kotoisa tunne siellä ylhäällä, kuin olisi yhdistelmä Englantia ja pohjoismaita.

loulou - No jopas sattui, ihan hassu ajatus, että voidaan tietämättämme törmäillä harva se päivä :) Skotlanti on mullakin kestohaavekohde, haluaisin kovasti uudestaan!

Anu - Kiitos kiitos, hyvää tulevaa viikkoa toivottelen jo tässä vaiheessa!

Satu - Olisi mukavaa toivotella jokaiselle oman toivejoulumaiseman toteutumista, mutta ei taida olla ihan realistista :)

Merja - Kieltämättä eksoottinen helle ja joulu olisi päässä hankala yhdisteltävä, mutta kenties siihenkin oppisi jotenkin orientoitumaan :)

Krista said...

Hienoja kuvia! Niin myös edellisessä postauksessa, hyvin harmonisia kuvia!

Anonymous said...

Pidän kauniista blogistasi, ensimmäistä kertaa kommentoin. Upea joulukuva, kerrotko mistä lehdestä tuo on? Mukavaa joulua!

Petra

Maria said...

You made me smile too!
Thank you for many inspirational ideas.
The last picture is really beautiful, one of the best I have ever seen for Christmas so far.

Niina said...

Heeeeii, nythän meillä on vähäsen, lunta siis :)
Ihan kiva näinkin!

violet said...

Todella kaunis tämä vihreä kuusikuva.
Kiitos paljon!

Neiti Nimetön said...

Mä ihastelin myös noita samoja vihreitä Red-lehden joulukuvia. Ei haitannut ollenkaan vaikkei maa ollut valkoinen vaikka lunta kaipaankin.

Rebecca / Sanctuary said...

Kiitos kultaiset, eipä tuolla enää kovin vihreältä näytä :) Petra, kuvat siis englantilaisesta Red-lehdestä, oikeastaan ainoa varsinainen naistenlehti, johon välillä sorrun. Siinä miellyttää layout ja tietty oma elegantti tyyli.

Maria, I agree that it's one of the most simple and beautiful Christmas pictures. By the way, my dream of green turned into a white reality in the mean while :)

Tracy x said...

hello from the Scottish Highlands!
it is not green here at the moment but white, white, white - have a look at my blog if you have a moment and you will see what i mean :)
love your blog - i always pop over when i need a reminder that our half finished house will look wonderful one day!
Happy New Year
t x

Instagram

Sanctuary.