StatCounter

Bahtroom tour - kylppäriesittely

Our bathroom is like a piece of ancient history, and in my view has a softly caressing atmoshpere. It was one of the gems that I fell for and the agent shunned at the viewing. Although everything is old, it feels tidy and works fine for us for now. I was delighted that the previous 87-year-old owner left all the shelves, hooks and soap dish for us to enjoy. The house will have a huge pipe renovation in the not-so-distant future, and our bathroom will undergo renovation then, even to put in some water insulation as is required these days. But until then, we will soak up the ambience as it is and take care not to splash too much. (Sorry about some of the pictures being extra-blurry, it's so grey out there that taking photographs seems the utmost challenge these days.)


Kylppärimme on vanha kuin taivas ja siellä on mielestäni suloisen pehmoinen tunnelma. Oli yksi asunnon herkkupala, johon näytössä lankesin ja välittäjä taivasteli. Vaikka kaikki on vanhaa, se tuntuu siistiltä ja yllättävän toimivaltakin. Olin kovin iloinen kun 87-vuotias omistajar jätti kaikki vanhat koukut, hyllyt ja saippuatelineen paikalleen. Taloon on putkiremontti tulossa muutaman vuoden päästä, jolloin kylppäri on pakko remontoida, vesieristeitäkään siellä ei ole. Mutta siihen asti nautitaan tunnelmasta tällaisenaan ja varotaan roiskimasta liikaa. (Pahoittelen kuvien suttuisuutta, tuo harmaus ulkona tekee kuvaamisen aikamoisen haastavaksi operaatioksi tätänykyä.)
Nanna said...

Ihana, oikea venuksen kylpy!

Kun tuollaisen lattian saisi...

Jenni said...

Oi, onpa tosiaan kaunis kylpyhuone ja ihana tunnelma!

Miia said...

Tuo lattia varsinkin on ihana! Teillä on muutenkin kaunis uusi koti. Onnea uuteen kotiin!

Inka said...

Mikä helmi! Ihana tunnelma :)

Possumamma said...

Kyllä tuolla kelpaa kylpeä! Ihana<3

Merja said...

Lattia on unelma. Sitä ei kai voi säilyttää putkirempan yhteydessä, jos eristeet siis puuttuvat?

Laitoin postia..

Rebecca / Sanctuary said...

nanna - Lattia on kyllä aika liikkis :)

J - Kiitos,siellä on mukavan kelmeä sävyt seinilläkin, ei voi steriiliksi haukkua.

Miia - Täällä on periaatteessa ihan kauniit puitteet kun niitä vaan pääsee kuorimaan lisää esiin. Suorastaan järkkyjäkin kulmia löytyy :)

Inka - Tunnelmaa löytyy,ainoa mikä sen tosin vähän latistaa on pesukone, joka piti tuonne tunkea. Edellisellä omistajalla ei ollut pesukoneelle paikkaa ollenkaan, joten se liitettiin väliaikaisesti tuonne kunnes remontin myötä kylppäriä laajennetaan ja saa oman kulmauksen.

Merja - Olen ainakin käsittänyt, että tuollaista on vaikea ellei mahdoton saada ehjänä irti ja säilöön. Eli todennäköisesti ei voida sitä säilyttää. Ja remontin myötä kylppäriä myös laajennetaan, joten joka tapauksessa pitää laatoitus miettiä uusiksi. Menen heti kurkkimaan!

Vintage living said...

Aikast ihana! Yleensä kylppärit on asunnoissa ne järkyimmät paikat, jotka on remontoitu mauttomasti 70tai 80 luvulla, tai no ihan koska tahansa...
Tuo pyyheteline, jossa on paikat nimilapuille on ihan täydellinen!
Onhan se mahdollista että klinkkerit on lattiassa niin kevyesti kiinni, että ne voisi irrotella. Mutta osa tod näk hajoo silti, aika vaikea saada kaikkia ehjinä irti.

Rebecca / Sanctuary said...

Vintage living - Joo, pitää yrittää siinä vaiheessa itse varovasti irroitella, luulen, että putkiremppaajat lähinnä pistäisi vaan lekan heilumaan. Olin nimenomaan onnellinen näin alkuperäisestä kylppäristä ja tätä katselen kymmenen kertaa mieluummin kuin edellisen kodin 'siistiä' 80-90-luvun viritelmää. Alunperin ei ollu tarkoitus langeta kotiin, joka vaatii taas isompaa remonttia, mutta näyttöjen päätteeksi tultiin kuitenkin siihen tulokseen, että ei raaski maksaa toisten ratkaisuista, kun kuitenkin haluaisi omanlaista. Ja tässä kodissa oli muuten niin hyvä henki tallella.

Rebecca / Sanctuary said...

Niin ja Possumamma - Kelpaa kyllä, ja vihdoin sain sen kaipaamani kylpyammeen!

Parolan asema said...

Todella kaunis tunnelma, ja nuo etikettikoukut, mahtavat!

Liivia said...

Aivan IHANA kylppäri teillä!
Sama lattia kuin meillä, vaikka osittain eri väritys. Kiva noin!

Rebecca / Sanctuary said...

Parolan asema - Minustakin nuo etikettikoukut on hurmaavat, vielä en ole saanut laitetuksi niihin nimiä. Aika monen perheenjäsenen pyyhkeet noihin mahtuisi :)

Liivia - KIitos kaunis, minustakin lattia on huippusöde!

Instagram

Sanctuary.