StatCounter

Gorgeous contrasts

I came across these and simply cannot resist their charm! Tones that I don't really even have in my home, but how lovely they look together. And thank you so much for all your well-wishes below, they just add to the nice tingling feeling :)

Tanja said...

Suorastaan tärisen ihastuksesta! Mieluisia värejä mulle, kiitos tästä pläjäyksestä ja linkistä!

Valloittava valkoinen said...

Oih niin tykkään minäkin!!!Olen myös tykästynyt noihin ja samalla huomannut että värimakuni voi muuttua!

Rebecca / Sanctuary said...

No mutta Tanja, tulitkin ihan ekana mieleen kun tuo pläjäys tuli vastaan! Yhdistän sitä paitsi sinisen hortensian sinuun. Tykkään näistä itsekin niin, mehevät sävyt vetoavat näin syksyn tullen.

Anu, olen samaa mieltä, että värimaku voi muuttua radikaalistikin! Tai oikeastaan, että ei olekaan epämiellyttäviä värejä, riippuu ihan missä ja miten.

Brenda Pruitt said...

Such sweet photos! Love all the image eye candy.
Brenda

Neiti Nimetön said...

Syviä syksyn värejä. Ihania!

Miia said...

Huomaan saman itsessäni, että välillä kaipaa paljon väriä ympärilleen ja välillä puhtaasti valkoista. Kauniita kuvia, kuten aina valitset meidän iloksi.

Toivottavasti te saatte sen kodin, josta haaveilette. Katselin tuossa noita teidän remppakuvia, kun me päästään aloittamaan oma remonttimme uudessa kodissa sunnuntaina. Maalaatko puhtaan valkoisella vai sävytätkö valkoista jotenkin?

Rebecca / Sanctuary said...

Brenda - Glad you liked them :)

Neiti Nimetön - Taitaa nimenomaan liittyä syksyyn tämä yhtäkkinen lämpöisten, maukkaiden sävyjen himo.

Miia - Noinhan se menee ja valkoinen on kyllä edelleen aikamoisen pettämätön tausta kaikille väri- ja sävykokeiluille. Palaan vielä noihin sävyihin myöhemmin kun vähän tarkistelen ja muistelen - eri osissa käytetty vähän eri tyyppisiä maaleja, joten sävyerojakin on hieman.

Instagram

Sanctuary.