StatCounter

For the love of the two magic C's

If like me you have a soft spot for cycling and Copenhagen, you simply have to visit the Copenhagen Cycle Chic website (unless you already have)!

Mikäli sinäkin olet heikkona pyöriin ja Kööpenhaminaan käy ihmeessä kurkkaamassa Copenhagen Cycle Chic sivua (ellet jo ole käynytkin)!

alexandra said...

Excellent !

Nanna said...

Asuessa keskellä ei mitään, mietin aina välillä miten ihanaa olisi muuttaa kauppatorin viereen ja vaihtaa autot Jopohin :)

Maria said...

Vau, tanskalaiset ovat tosi chic jopa pyöräillessään! Kiitos kivasta linkistä!

Marie-Louise said...

I love that website. Especially because I love riding my bike in Copenhagen -my city:-)

himalainen said...

Köpis ja pyörät kuuluu kyllä yhteen. Sama tulee mieleen Amsterdamista. Tämä on ollut minunkin suosikkeja jo jonkin aikaa... pyöräily voi olla niin tyylikästä :) ja hauskaa....
Jokin pyöräilyyn liittyvä haastekin voisi olla kiva ;-)

Mandarine D'Italie said...

This is so great, I wish we had the same in London, I so want to cycle...shame....! I'll have to leave it for when I go to home [Italy]...

outi said...

Tyylikäs pyöräily näyttää sulkevan kokonaan pois meikäläiset värikkäät tai tummansiniset ulkoiluasut sekä kypärän.:)

Elsa said...

Voi, ei! Hieno idea, pääsispä toteuttamaan tuon pikku unelman. Etenkin jos fillarit näyttävät noin kauniilta ja nostalgisilta. Hgin kaupunkipyörät ovat aika tylsän oloisia.

Pellon pientareella said...

ja kaikki ihmiset Köpiksessä ovat nuoria, hoikkia, kauniita ja ihanasti pukeutuneita... ;).

Vintage Fairy Tales Rebecka said...

I love my red bike, using it every day, everywhere, my bike is my life, gives me freedom!

Farmgirl Paints said...

I feel like such a nerd. Those woman are so beautiful and effortlessly chic...what's up with that??

Niina said...

Joo, siis aivan mahtavaa. Itse pyöräilen paljon (mm. työmatkat etc.) ja suitsutan sitä kaikille muillekin.
On se vaan kaikista kätsin tapa liikkua kaupungissa.

Solange said...

ah, I live in a bike country! but riding it in copenhagen must be great :-)
thanks for the inspiration and have a good weekend!!

Rebecca / Sanctuary said...

alexandra - Glad you think so :)

nanna - Samat sanat, viikottain... Pihan puutteenkin voisi melkein korvata sillä, että hakee sieltä kauppatorilta pyörän korin täydeltä kukkaihanuuksia.

Maria - Älä muuta sa :)

Marie-Louise - You lucky, lucky girl!

himalainen - Aina välillä mielessäni ihmettelen, miten Köpis ja Amsterdam vaikuttavat niin sukulaiskaupungeilta, saman oloinen miljöö, rento boheemius ja nuo pyörät. En tiedä onko niillä jotain historiallisia yhtäläisyyksiä, mutta niin samankaltainen fiilis niistä ainakin välittyy.

Mandarine D'Italie - I know what you mean. While living in London I used to really admire the brave souls who would cycle amidst all that traffic at full speed wearing masks as to not breathe in all the pollution. Totally different ball game over there, but then it is a huge (and wonderful) city.

OUTI - Ei noissa kyllä pahemmin tuulipukuja ja kypäriä vilahda :) Ja vaikka noille sivustoille ehkä valikoituvat ne esteettisemmät tapaukset niin näyttää mielestäni juuri siltä miltä Köpiksessä oikeastikin näyttää.

Elsa - Pyöräilyä olisi kyllä hauskaa päästä tuolla kokeilemaan. Ja ihastelen niin niitä kärryviritelmiä, joissa kulkee tavarat tai muutama lapsonen somasti mukana.

Pellon pientareella - Niinpä :)

Vintage Fairy Tales Rebecka - I share your feeling! I find driving utterly scary, but love hopping on my bike - true feeling of freedom!

Niina - Se on ihan loistava tapa ja mukavaa kun vaikuttaa olevan yleistymään päin Helsingissäkin. Täällä syrjäkylilläkin on huomattavasti kevyempää hurauttaa fillarilla asemalle ja hypätä kaupunkiin vievään junaan.

Solange - I love bike countries! It would be so much fun to try it in Copenhagen, yes!

MissBliss said...

beautiful... i love the little girl having a bite.... :)

Anonymous said...

Vielä kun joku keksis, miten pyöräillä räntäsateessa ilman että meikit leviää ja tukka menee sotkuun. Tai pyöräillä niin, ettei hiki lennä - olen hirveä hikoamaan, ja valun kuin Niagara vielä ainakin tunnin pyöräilyn jälkeen...
No olispa tuo työmatkakin parikytkilsaa, jotta en jaksa vaivautua vaikka olisikin ekologisempaa ja terveellisempää, miksei turvallisempaakin.
Kivoja pyöriäkin näkee jatkuvasti pilvin pimein... mutta se hiki. Yhdistettynä suihkuttomaan työpaikkaan, pitkään tukkaan (vaikka olis se suihkukin, niin mites kuivaa parissa minuutissa) ja asiakaspalvelutyöhön, jossa ei passaa haista ja näyttää räjähtäneeltä... että on hankalaa...

Instagram

Sanctuary.