StatCounter

The man of the house is jetsetting in exotic locations for a change and took my camera with him, so on with some gems from other people. At Easter time I can't seem to get enough of colour, and the summer home of the owner of the shop Créme a la Edgar in Copenhagen seems to do just the trick!

Mies lähti vaihteeksi maailman ääriin ja nappasi kamerani mukaansa, siis muiden kuvilla jatketaan. Pääsiäisen alla iskee värihimo, johon tepsii mm. kööpenhaminalaisen Créme a la Edgar -kaupan omistajan kesäkotikuvien ihastelu!


Jeannette said...

Thank you for the lovely inspiration.
So funny .... the patchwork cover for the television. Would love to do that to our big screen....but not sure if the hubby would go for it. :)

Irina said...

Thank you for the beautiful pastel colors!
Irina,
Hong Kong

Tvert-om-tanten said...

What a nice summer home!

Parolan asema said...

Upeita inspiraatiokuvia! Ulkona sataa vettä, tekee mieli kääntää katse vain näihin kuviin, sulkea mieli muulta ja heti tuntuu jo niin kovin kesäiseltä. Kiitos hyvästä tunnelmasta :)

Inka said...

Kiitoksia kuvista ja linkistä - oli uusi tuttavuus mutta varsin mieleinen :) Upeita, värikkäitä kuvia ja mikä tunnelma. Tuolla liikkeessäkin olisi mahtava päästä käymään, voi jos vaikka jo ensi kesänä!

Liivia said...

Tämä Halle on inspiroinut mua jo kauan. ihailen häntä!

Ihanaa että näytit nämä mulle ennennäkemättömät kuvat. KIITOS.

Tanja said...

Kiitos taas kiinnostavasta linkistä! Sinä se aina löydät :)

Tuota kesäkotia minäkin ihailen. Erityisesti tuota vihreää kukallista nojatuolia. Mä sain eilen uuden/vanhan sohvan. Milloinkas tuut kylään?

Maria said...

Nämä ovat aivan ihania kuvia - miten hieno värimaailma tuossa kesäkodissa! Ja aivan huippuidea tuo television päällinen :).

Niina said...

Ihana! Oon käyny hänen kaupassaan ja se on myös tosi ihanainen :)


Mistä ihmeestä sinä aina löydät näitä ?? Oot ihan mahtava! :)

Rebecca / Sanctuary said...

Jeannette - A pleasure! Not sure how my hubby would agree with a nice patchwork cover for the television either, it would be quite funny to surprise him with one just to see the reaction :))

Irina - Welcome, wishing you lovely days all the way in Hong Kong!

Miss Marple - I have to agree! Nice to talk to a A. Christie icon :)

Parolan asema - Eipä kestä, tänään on taas paistanut ainakin täällä ja bongasin ensimmäiset leskenlehdet tien pientareella, ihanaa!

Inka - Eksyttiin liikkeeseen puolivahingossa viime reissulla ja vasta kotona tajusin mistä tai kenen liikkeestä oli kyse. Ihasteltiin siellä ihanaa tunnelmaa, ihan oma tyyli! Ja muistan, että ihmeteltiin kuinka marimekon unikkokuosikin näyttäytyi siellä yllättävän hauskasti muiden kuosien lomassa, siellä tosin suosittiin sitä beigemäistä/luumumaista peruspunaisen sijaan.

Liivia - Muistelinkin, että hänestä on kanssasi joskus aiemminkin tullut puhe. Vaikuttaa mielenkiintoiselta ihmiseltä, jolla omaa rentoa tyyliä piisaa!

Tanja - Tuolla vilahtaa ihan mahtavia tuoleja ja kuoseja! Hinkuan kylään!

Maria - Muistan, että jossain ikivanhassa Kotivinkissä oli vastaava päällinen telkkarin päällä, taisi olla tanskalainen juttu (kuten siihen aikaan muuten tuossa lehdessä melkein aina oli, nykyään ei tule ostettua kun on pelkkää sälää eikä edes niitä tanskalaiskoteja enää vilahda), ja siitä taisi nousta seuraavassa numerossa palauteposteissa haloo paloturvallisuuden takia. Tylsää, mutta kenties siinä on totuuden siemen.

Niina - Mulle on muodostunut suoranainen pakkokuvio syynätä tarkkaan esim. hyvissä lehtijutuissa mainittu kuvaajan/stylistin/kuvatoimiston nimi ja painua googlettamaan :) Ja nyt noita on jo kirjanmerkeissä aikamoinen pino.

timelesshome annika said...

I love your post so fresch and crispy colors. Have a happy :) EASTER
Annika

A Thrifty Mrs said...

Thank you for sharing. Utterly beautiful photographs.

Solange said...

wonderful pictures, and great inspiration.
here, busy shopping with eggs, chocolate and more eggs....
wish you lovely Easter days!!

Rebecca / Sanctuary said...

Annika - I agree, the colours are wonderful - a happy Easter to you, too!

thriftymrs - So glad you like them!

Solange - Ooh, the shopping, glad it's all done now :) Have a lovely, sunny Easter

Stephanie said...

That is a stunning home. Thank you for sharing. I just love that photo of the woods.

Vanya Wilkinson said...

This is the loveliest house I've seen in a long time; thank you

Instagram

Sanctuary.