StatCounter

Ooh, what a light, airy home!
Still borrowing other people's pictures, as it feels like we don't even have the space to start taking photographs at the moment because of our renovation tumult. One of my new year's wishes already came true when an old, white, curvy-legged dining table moved in! So now in addition to all the junk evacuated from the living room, the dining room also houses two full-length tables, until we get rid of the other one.
p.s. If any clever person out there knows how to post pictures in a larger format, I would be very grateful for any tips! (I'm selecting the 'large' that comes up as an alternative, but these are definitely not as large as I've seen on many lovely blogs:))

Ah mikä valoisa, ilmava koti!
Edelleen siis muiden kuvia lainaten, kun tuntuu, että täällä ei edes mahdu tällä hetkellä kuvaamaan remontin jaloissa. Yksi uudenvuoden toiveeni jo toteutui, ja meille muutti vanha valkoinen kippurajalkainen ruokapöytä! Nyt on vaan sitten muun olohuonerojun lisäksi ruokasaliin tungettuna kaksi täysmittaista pöytää, kunnes toisesta päästään eroon.
p.s. Osaako joku fiksu neuvoa, miten kuvat saisi postattua tänne isompina? Nyt ruksin tuolta perusvaihtoehdoista kohdan 'large', mutta joissakin blogeissa kun näkee sellaisia ihanan isoja kuvia :))Photos: Anna Kern
alicelilly said...

Beautiful pictures, gives me inspiration! like your blog!
Take care..

Vintage living said...

Ei niitä saa isompina jos ei lataa niitä jonkun erillisen palvelun (palvelimen?? kuin nää termit nyt menee?) kautta...Joku fiksumpi kertokoon, minä en niisä muuta tiedä:)

Tanja said...

Oih, tää on yksi mun suosikkikodeistani! Minulla on kuvia jo monen vuoden takaa on haaveilukansiossani tästä kodista. Kiitos taas hyvästä linkistä!

Rumour has it said...

It´s still my silent wish to have some of those great Arne Jacobsen-chairs (1st picture), but their price... ai! :)

Anonymous said...

I love every single one of these images. It's one of my dreams to have one of those tall, beautiful fireplaces. Congratulations on your new table. =)

Mary-Laure said...

White, plenty of light and fresh cut flowers: that too is my idea of the perfect room.

Anioni said...

Ihania kuvia!

Minun käsittääkseni blogger ei tue tämän isompia. Joku muu blogien palveluntarjoaja tukee...

Mari said...

On kyllä niin ihanan raikas koti! Kaunis.

Tietääkseni noita kuvia saa suuremmaksi muokkaamalla html-koodia... Minä en osaa!

Rebecca / Sanctuary said...

Alicelilly - Glad you liked them and thank you!

Vintage Living - Mielestäni olen nähnyt näitä ihan blogspot -blogeissakin, pitääpä laittaa viestiä ja kysäistä kun tulee seuraavan kerran vastaan.

Tanja - Muistatko missä tätä kotia olisi esitelty ennen? Kun tämä näytti minustakin niin tutulta, mutta en muista missä olisi tullut aiemmin vastaan!

Something White - They are lovely but the price tag, yes!

Right-bank girl - I have the same fireplace dream, one day! The table and I say thanks, I've wanted one for so long now, finally! But now I have to find a few old chairs to match...

Mary-Laure - I agree, especially pionies make almost any space beauitul, well almost.

Anioni, Mari - Joku html-juttu siinä on varmaankin takana, eli sula mahdottomuus kenties kun tuo kirjainyhdistelmä on jo niin luotaantyöntävä :) Pitää selvitellä ja varmaan hätistää miestä apuun.

Tanja said...

Ainakin jossain Ruotsin Elle Interiorissa, mutta aikaa sitten. Kaivellaan kuvat esille kansiostani, kun tulet seuraavan kerran käymään :)

Annika said...

Ihania kuvia aina täällä! :-)

Blogistasi, että näen aina kaiken tekstin ja kuvat vasemmassa laidassa ja oikea laita jää aina tyhjäksi + isoin teksti on otsikkosi (voi olla että käytän maccia ja muilla ei tämä näy).
Kurkkaa kuitenkin Bloggerin sivuilta Asetukset jos uuden blogimallin vaihtaminen auttaa, samoin koko tekstin kohdistus, ja ehkä saat kuvat isompina. Siellä on aika kivoja/helppoja malleja. Toivottavasti tämä auttaa hiukan.

Rebecca / Sanctuary said...

Annika - kiitos hyvistä vinkeistä,tutkailen!

Minulla on nyt käytössä Internet explorerin uudempi versio - täällä päässä blogini näyttäytyy ihan normaalina, mutta näkevätkö muutkin kuin Annika sen jotenkin oudosti kohdistettuna sivussa? Vinkatkaa ihmeessä niin yritän korjata asian mahdollisimman pian!

Meneepä tämä nyt tylsän tekniseksi :)

Valloittava valkoinen said...

Todella kauniin valoisia kuvia!!!

Blogissani on sinulle jotain!
Anu

*Marie* said...

hi Sanctuary.... it´s a long time since I wrote you, but here at home I have a sick husband and lots of other things to do that keeps me from writing comments.... But I enjoy every single picture you posted.... Thank you so much!!! Hope everything is fine at home!!! Take care .....hugs from *Marie*

Marikki said...

Minulla blogisi on myös näkynyt aina vasemmassa sivussa. Olen asiaa joskus kummastellutkin...

Vintage living said...

Jonkun blogspot -blogin sivuilla on isompia kuvia ja kun vie hiiren kuvan päälle se sanoo Photobucket, eli ne kuvat on tavallaan ladattu sinne eikä bloggeriin. Googleta vaikka tuo Photobucket, jos sieltä löytyis jotain infoa.

Mulle sun sivut näkyy normisti keskellä...

Tiinakaisa said...

upeaa!

Solange said...

Lovely images and very inspirational. I also don't know how to get larger images, I know that some blogs have them, it looks nice doesn't it?
Here, we are home, my son got the flue, and I stay with him... well, good luck with all your furniture and hope all is well,

Solange

MODERN COUNTRY said...

It is beautiful, very much my taste!! It is like living with spring all year around :)

I hope you are having a good week. Thought about you lately, I haven`t been very good in visiting. Then I read your lovely message and Instantly wanted to give you a hug. Thank you for beeing such a good blogfriend!! It helps a lot to know people care.
I am sure we all get more energy when sunny days arrives. I can`t wait!

Lots of hugs from me!
Aina

Hanna said...

Oioioioioi mitä ihania kuvia! Näissä(kin) silmä lepää kuten yleensä aina täällä :)

Mukavaa talvista viikkoa!

Rebecca / Sanctuary said...

Tanja - Juuh, ihanaa!!

Anu - Kiitos, otettu olen!

Marie - Sorry to hear about your husband, hope he's on the mend now! So nice that you took the time to leave me such a nice message! Hope you get through everything without too much stress!

Marikki - Oliko sattumoisin niin, että sullakin on käytössä macci? Johtuisikohan sittenkin siitä?

Vintage Living - Hyvä kun näkyy normaalisti ja kiitos vinkistä!

Tiinakaisa - Samaa mieltä :)

Solange - Hope your son gets better very soon, it sure can disrupt things (and nights) when the little ones aren't well!

Aina - Ooh thank you!! I feel so touched by your message - and want to wish you lots of rest and light and inspiration!

Hanna - Silmänlepuutus tekee hyvää, hehkeää loppuviikkoa sinnekin!

Tanja said...

Minullakin näkyy vasemmassa reunassa. Ja mulla on macci. Kumma juttu. Varsinkaan kun mikään muu blogi ei näy tällä tavalla reunassa.

Mari said...

Ihania kuvia. Eka kerran kurkkimassa blogiisi :)

Rebecca / Sanctuary said...

Tanja, voi harmitus! En oikein tiedä mitä voin asialle tehdä, mutta katsotaan!

Mari - Mukavaa kun kävit, tervetuloa vaan toistekin :)

Anonymous said...

If you are using the Minima template you may need to experiment with Minima Stretch to give you a wider blogging area.
The 'large' picture option is probably the biggest that the template will allow.

I hope that helps, if not you could look at the blogdoctor website which can be helpful.I will send the link if you need it but it does get a bit techy.

Lovely light pictures.

Rebecca / Sanctuary said...

Lucille - Thank you so much for being such a gem and taking the time to write me these handy tips. I'll take a look at it!!

Inkivääri said...

Bloggerin eri pohjiin saa erikokoisia kuvia, mutta ei bloggerin omalta palvelimelta vaan ne täytyy linkittää vaikkapa flickrin tai photobucketin kautta.

Olen harjoitellut Periferialife-nimisessä blogissa, löytyy helposti kuukkelilla, kun on kirjoitettu yhteen ja siinä on ihan bloggerin peruspohja, mutta siitä valittuna leveämpi malli, jolloin 800px levyiset kuvat mahtuvat hyvin ja 1024px:kin mahtuu, mutta silloin toinen reuna ei jää rajauksen sisään:)

Firefoxilla blogisi näyttää olevan vasemmassa laidassa...

Rebecca / Sanctuary said...

Inkivääri - Kiitos tosi paljon näistä neuvoista. Täytyy perehtyä kun sopiva hetki löytyy!

Instagram

Sanctuary.