Danmark, tre - Fil de Fer

Lars Kristensen's edgy aesthetic home has created a lasting impression in me, so I just had to track down his shop Fil de Fer on Store Kongensgade. It's situated almost a stone's throw away from Tage Andersen's floral paradise, so it's easy to get to two gems in one go. The shop was perhaps even a little more shabby and fabulous than I'd expected - it's just a shame my budget didn't allow for much (or any) shopping there. Fortunately, getting totally charmed doesn't cost anything!

Lars Kristensenin rosoisen esteettinen koti on tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen, joten hänen Fil de Fer -kauppansa Store Kongensgadella oli ihan pakko etsiä käsiin. Vinkkinä vaan, että se sijaitsee lähes kivenheiton päässä Tage Andersenin kukkaparatiisista, eli molempiin on helppo tehdä isku samalla kertaa. Kauppa oli ehkä vielä rosoisempi ja huikeampi kuin olin kuvitellut - harmi vaan kun budjetti ei siellä antanut myöten. Haltioituminen on kuitenkin onneksi ihan ilmaista!

Inka said...

Kiitos näistäkin kuvista. Kotiaan ihastelen myös, ja tuo kauppa on ehdottomasti tutustumislistalla, sitten joskus.

Vintage living said...

Pitäis tehdä joskus sellainen blogikavereiden yhteinen Tanskan matka, vois olla tosi hauskaa!! Kaipaan Tanskaa. Mun äidinäitini sukujuuret ovat kuulemma Tanskassa, sukunimikin oli tanskalainen kunnes se suomalaisuuden puuskassa oli vaihdettu suomenkieliseksi. Mutta tuskin se on syy Tanskaan hurahtamiseen...siellä on vaan niin boheemin kaunista, että osuu mun makuuni.

Niina said...

Vintage living puhuu asiaa! :)
Kamala matkakuume pukkaa. Kiitos kuvista. Monissa noista putiikeista olenkin käynyt. Miksei Suomessa ole tuollaisia kukkakauppoja kuin harvassa? Ja vähän. Toivoisin niin tuollaisia kukkakauppoja tänne Helsinkiinkin. Eikä aina vaan pullollaan niitä joulutähtiä, vaikka sekin on ihan kiva kukka ... alkaa vain jo kyllästyttää.

Merja said...

Tanskan matkaa kannatetaan!

Anonymous said...

I can't believe you saw all these great things in one day! I love Danemark too; it's so different and creative!
Have a nice first Advent week! Anne

Ms. Tee said...

The ornaments in the window are so pretty, and so are the baskets!

*Marie* said...

Oh I wished I could be there, too!!!
Isn´t it a wonderful city?! I´m dreaming of living there, but it is a very expensive city. The prices of a house or a flat is 2 until 3 times higher than here where we live:(..... Isn´t that unfair!!!
But looking at your great pictures says to me: " next trip goes to København!!!!!
See you ....hugs *Marie*

Rebecca / Sanctuary said...

Inka - Kannattaa käydä tuolla ihmettelemässä, ehdottomasti! Se oli hieno ja rosoinen ja sellainen miehekkään romanttinen paikka :) Kaikki taatusti vanhaa, mutta tyyristä tosiaan.

Vintage Living - Hyvä ehdotus!! Nimenomaan on boheemin kaunista, tykkään kun ei ole liian täydellistä, muuten ei olisikaan niin kaunista. Eikä sellaista sievistelevää kuten monesti voi käydä.

Niina - Eilen kävin täällä muutamassa kaupassa kalenteriostoksilla ja taas totesin kukkakauppoja ohittaessani, että yski syy miksi menee niin epäinspiroivaksi on, että yritetään liikaa ja kukat on valmiiksi pakattu tosi mielikuvituksettomasti ja suorastaan rumasti. Tuolla nimenomaan tuntui, että kukat ja vihreät saivat loistaa runsaina sellaisinaan ja jossain luontevassa puulootassa/sinkkiämpärissä, ei siinä muuta tarvita. Mistelin oksakin pakattiin mukaan yksinkertaisesti mustaan silkkipaperiin eikä sen kummempaan, mutta hyvältä näytti.

Merja - Aika kutkuttava ajatus :)

Anne - We walked, and walked, and walked... Denmark has it's very own charm, like no where else!

Ms.Tee - I thought so, too! It seemed to be the in thing to have baubles hanging at different heights on thin string in the window, here it was done even more dramatically.

Marie - I'm envious of you that you can get there so easily, though! And I still have the rest of Denmark to get to another day, it would be nice to visit some other smaller towns and the sand dunes etc. I'd imagined that what with the economy and all that prices would have come down there, but it really was expensive for us. I'd imagined that I'd bring home lots of gorgeous Danish clothes for the kids, but couldn't part with 70 euros per dress...But of course we found plenty of nice little things to bring home, maybe the next trip will have to be during sale time!

manon 21 said...

j'aimerais me promener dans cette boutique!
manon

Vintage said...

I love your blogg!Thank you for all the inspiration..Have a nice day

Rebecca / Sanctuary said...

Manon and Fransk Inredning - Thank you for your sweet comments!!

Ada och Emil said...

Oih...Olen itse käynyt Fil de Fer:ssä, ja yhdyn täysin sinun mielipiteeseesi siittä :) Ja mikä parasta, omistaja on ihan mahtava tyyppi!!

Tuli ihan ikävä tuota tunnelmaa...

Mukavaa itsenäisyyspäivän viikonloppua.

Anonymous said...

看房子,買房子,建商自售,自售,台北新成屋,台北豪宅,新成屋,豪宅,美髮儀器,美髮,儀器,髮型,EMBA,MBA,學位,EMBA,專業認證,認證課程,博士學位,DBA,PHD,在職進修,碩士學位,推廣教育,DBA,進修課程,碩士學位,網路廣告,關鍵字廣告,關鍵字,廣告,課程介紹,學分班,文憑,牛樟芝,段木,牛樟菇,日式料理, 台北居酒屋,燒肉,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,住宿,訂房,HOTEL,飯店,造型系列,學位,牛樟芝,腦磷脂,磷脂絲胺酸,SEO,婚宴,捷運,學區,美髮,儀器,髮型,牛樟芝,腦磷脂,磷脂絲胺酸,看房子,買房子,建商自售,自售,房子,捷運,學區,台北新成屋,台北豪宅,新成屋,豪宅,學位,碩士學位,進修,在職進修, 課程,教育,學位,證照,mba,文憑,學分班,網路廣告,關鍵字廣告,關鍵字,SEO,关键词,网络广告,关键词广告,SEO,关键词,网络广告,关键词广告,SEO,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,住宿,訂房,HOTEL,飯店,婚宴,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,住宿,訂房,HOTEL,飯店,婚宴,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,住宿,訂房,HOTEL,飯店,婚宴,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,居酒屋,燒烤,美髮,儀器,髮型,美髮,儀器,髮型,美髮,儀器,髮型,美髮,儀器,髮型,小套房,小套房,進修,在職進修,留學,證照,MBA,EMBA,留學,MBA,EMBA,留學,進修,在職進修,牛樟芝,段木,牛樟菇,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,住宿,民宿,飯店,旅遊,美容,美髮,整形,造型,設計,室內設計,裝潢,房地產,進修,在職進修,MBA,EMBA,關鍵字排名,網路行銷,关键词排名,网络营销,網路行銷,關鍵字排名,关键词排名,网络营销,羅志祥,周杰倫,五月天,蔡依林,林志玲,羅志祥,周杰倫,五月天,蔡依林,林志玲,PMP,在職專班,研究所在職專班,碩士在職專班,PMP,證照,在職專班,研究所在職專班,碩士在職專班

Instagram

Sanctuary.