StatCounter

Danmark, en


I'm back home from an excellent trip to Denmark. The only tragedy that I encountered was when my camera fell lense first onto the pavement, so don't have much in the way of photos to show you. Luckily the pictures I took on the first day were salvagable, but the lense turned into mash and is waiting to be repaired. (Just when I was about to photograph another of the world's most beautiful inner court yards, the wind took hold of my umbrella from one hand and at the same time my camera fell from the other, I could have cried...).

We walked around Copenhagen on Friday and Sunday. Saturday we spent browsing through the little shops and cafés in Helsingor, which was closer to where we were staying right by the sea. I'll post some more photos later on tonight.

Tanskasta on taas kotiuduttu. Reissu meni kaikin puolin ihanasti. Ainoa tragedia oli kameran iskeytyminen linssi edellä katukiveykseen, joten kuvallinen anti jäi varsin pieneksi. Onneksi ensimmäisenä päivänä räpsityt kuvat sain kuitenkin talteen, mutta kamerassa on linssi muusina ja odottaa siis korjausta. (Juuri kun löytyi taas yksi maailman kaunein sisäpiha, tuuli vei sateenvarjon kädestä ja samalla hetkellä sinkosi kamera toisesta, olisin voinut itkeä...).

Kööpenhaminassa pyörimme perjantain ja sunnuntain. Lauantain tutkailimme Helsingorin putiikkeja, sillä yövyimme sillä suunnalla ihan meren rannalla. Laitan lisää kuvia ja raporttia illemmalla.
Liivia said...

Ah, pääsen nyt ilmeiseti pienelle Köpiksen tripillekin!
Odotan todella kuviasi. Harmi homma tuo kamerasi tragedia, otan osaa.

Niina said...

Ihanaa, täälläkin odotellaan iltaa...

... meillä suunnitelmissa lähteä reissuun samalle suunnalle huhtikuussa. Kiva homma!

Inka said...

Voi kurja kameraasi! Mutta innolla odotan raporttiasi :)

Solange said...

oh no...that's really annoying, when you just find things to photograph,argh!
I hope it gets quickly repaired and that you can take photos again, at least the memories are still there :-)

have a nice day,
Solange

himalainen said...

Meillä kävi myös Köpiksessä toissa vuonna köpelösti kameran kanssa: oltiin oikein varauduttu kiertelemään ihania paikkoja talvella ja kuvailemaan tunnelmaa. Vaan kuinka ollakaan, koneessa huomattiin, että kamera oli jäänyt kotiin.
Päätettiin sitten painaa ihanat tunnelmat tarkasti mieleen, muistaa kaikki kuvat ilman kameraa. Ja se toimii :)

Rebecca / Sanctuary said...

Liivia - Kiitos vain ihanasta Pariisin matkasta sinulle, jos oikea matkailu on ihanaa mutta kalliinpuoleista, niin virtuaalimatkailu onneksi sekin hauskaa mutta ilmaista!

Niina - Loistava suunnitelma, ihanaa! Kieltämättä on jo seuraava matka täälläkin mielessä...

Inka - Kiitos sympatioistasi, en uskonutkaan, että kamerattomuus voisi tuntua yhtä kurjalta. Onneksi on jotakin tallella, muistiinpanoja piti laittaa ylös jälkikäteen senkin edestä.

Solange - I couldn't believe it, it felt almost ironic, I'd so looked forward to sharing this trip with my camera, highlight of the year. But the camera will be repaired or replaced, there'll be another trip and luckily the memories are all intact!

Himalainen - Voi kurjuus, kyllä tuossakin tilanteessa olisi melkein itkettänyt. Nyt sain onneksi räpsittyä ensimmäisenä päivänä ja muutaman koeotoksen myös majapaikasta (tosin odottelin valoisampia hetkiä ja harmittelin jälkeenpäin, etten ottanut kuvia enempää). Onneksi ne muistot on mielessä ja netistäkin löytyy kuvia joistakin herkullisista paikoista.

violet said...

Olen Köpiksessä ollut 15-vuotiaana joten se siitä. Eli ihan uusi elämys olisi minulle. Kiitos kuvista - harmi että kameralle kävi kuin kävi.

Instagram

Sanctuary.