StatCounter

Easing into the spirit / Tunnelmaan virittäytymistä
Images: Taverne Agency
Vintage living said...

Tuon lintukuvan värisävyt hurmaavat:)
Nyt kyllä totisesti tarviin inspiraatiota, on niin nuupahtanut olo. Mitenkähän sitä jaksaa joulua valmistella kun tiskien tiskaaminenkin tuntuu ylipääsemättömän vaikealta? Pitäis nukkua paremmin, mutta kun hiiret rapistelee seinän välissä niin siihen herää vähän väliä. Huokaus ja haukotus.

Rebecca / Sanctuary said...

Vintage Living - Inspiraation tarvetta täälläkin! Minuun iski yllättäen flunssa ja kun ulkona vain myrskyää ja on pimeää, tuntuu että sitä vain laahustaa päivän kuviot läpi, mutta ei saa tartuttua mihinkään kunnolla. Että haukotus ja tirskaus vaan takaisin :)

Liivia said...

Oli teennäistä tai ei niin haluaisin jouluksi paljon mieluummin oliviipuun oksia kuin havuja.

Tykkään tytön piposta.

Unknown said...

These are just beautiful! I am loving the soft blues. Reminds me of the fir trees with blue berries peeking out. Lovely and quiet.

Eva said...

hi,
i loooooove your blog - it´s so creativ and beautiful! it´s always a pleasur to visit!
all the best from austria,
eva

*Marie* said...

hi Sanctuary,
At the moment i´m sooo busy, I have no time for blogging. My mom is here and we enjoy the days all together with my little sisters family. The whole family is sooo happy, cause we can see here just 4 times a year:(..... We went out for dinner, walked through the cozy streets of Sønderborg and had fun with a bit shopping!!! But tonight I looked at your lovely postings... beautiful beautiful....Makes so much fun to look at all your new pictures!!! I hope you are doing good and you enjoy your week:)..... Take care..*Marie*

Merruli said...

Kuvissa yllättävän jouluinen tunnelma, vaikka värisävyt ovatkin vedenväreissä. Tuota kuulautta kaipaa, kun nyt ei näy edes kuuraa, lumesta puhumattakaan.

Mari said...

Ihanan raikasta joulun tunnelmaa:) Tykkään. Mistä aina löydätkään kaikki ihanimmat kuvat?

Rebecca / Sanctuary said...

Liivia - Liekö sen teennäisempää, kaunis ajatus oikeastaan.

The Vintage Chair - Yes, the blue tones were what I fell for when I saw these and decided to post, like quietly getting into the mode of frosty mornings and Christmas card making.

Eva - Thank you for your lovely words all the way from Austria, take care :)

Marie - Sometimes life can get in the way of blogging, quite healthy really :) Your family time sounds really lovely! And reminds me that in a few weeks I'll be over in that beautiful Denmark of yours, too, can't wait!

Merruli - Nimenomaan, punaiset tontut sun muut tuntuvat tässä vaiheessa liian aikaiselta pläjäykseltä, tuntuu, että kaipaan juuri sellaista viileää utuista kaunista.

Mari - No juuri tuolta Taverne Agencylta, siellä on ihania :) Ei vaan hyvät eteen tulevat linkit pistän äkkiä talteen, kokoelmaa on nyt karruteltu.

Instagram

Sanctuary.