StatCounter

Slices from Vakre Hjem

- for a little more inspiration!


(Click to enlarge.)

Images from the latest issue of Vakre Hjem magazine

Vintage living said...

Hei sinä olet päättänyt alkaa tilaamaan tuota lehteä! Mitä tykkäät? Mulla on muutama numero (niitä myydään sisustusliike Blossomissa) tuosta lehdestä enkä osaa päättää tykkäänkö niin paljon että tilaisin...ehkä jatkan niiden selailua siellä sisustusliikkeessä ja ostan ne numerot mitkä kiinnostaa:)

Rebecca / Sanctuary said...

Vintage Living - Minulla oli pitkään jonkinlainen ennakkoasenne lehteä kohtaan, että on kuitenkin liian sievistelevä ja romanttinen makuuni. Vaikka tietynlaisesta romanttisesta tyylistä tykkäänkin, mutta että menee överiksi. Uteliaisuus otti kuitenkin voiton ja menin tilaamaan.

Vaikea vasta yhden numeron perusteella sanoa kunnolla mielipidettä, osa siellä olikin kyllä liiallisen sievää omaan makuuni, mutta kokonaisuus voitti ja sain siitä irti. Mm. Lehtiapajan sivuilla kävin kauhistelemassa hintoja, mutta kun tilasi suoraan Norjasta tuli vuoden lehdille hintaa n. 55 euroa (6 numeroa). Ja olihan tuossa lukemista, valtavan paksu. Kätevää tietysti jos on paikka mistä hakea yksittäiskappaleina sen mukaan miltä näyttää!

Tanja said...

Minusta juuri tämä numero oli ihan paras pitkään aikaan! Olin jo harkinnut tilaukseni lopettamista, sillä välillä jutut ovat liian koukeroisia, valkoiseksi maalattuja tai pitsisiä makuuni. Mutta joulunumeron vielä aikakin haluan! Vintage Living, minusta tuollainen tilanne olisi ihanteellinen, että voisi ostaa irtonumerona. Hinta varmaan silloin korkeampi. Olen jättänyt Akateemiseen toiveen ottaa lehti valikoimiin, muuta eipä ole ainakaan vielä näkynyt.

Ihanan rauhallista sunnuntaita toivottelen!

Vintage living said...

Taitaa tulla kalliimmaksi irtonumeroina. Muistaakseni pyytävät uusimmasta numerosta melkein kympin, mutta edelliset numerot jotain 7e päälle muistaakseni. Eli kannattaa aina odottaa että ilmestyy uusi ja ostaa edellinen vasta sitten;) Muutaman olen ostanut, ne mistä olen tykännyt...

Anonymous said...

Thank you to share! Hugs. Anne

Anonymous said...

Oih ja voih mitä silmänruokaa taas! kiitos!

Rebecca / Sanctuary said...

Tanja - Niin siis sinun luonasihan minä virallisesti sain ensikosketuksen Vakre hjem lehtipinoon - jotenkin vain päällimmäisenä oli häikäistys kodistasi ja tapaamisestasi, että lehdistä jäi aika hatara muistikuva :). Nimenomaan se liika pitsisyys ei ole kivaa.

Vintage Living - Onpa kätevää kun vanhempia numeroita on saatavilla noinkin edullisesti! Joissain nettikaupoissa tullut vastaa n. 17 eurolla - tuumasin, että toimituskuluineen saisi vain pari lehteä samalla hintaa kuin Norjasta tilaa vuodeksi.

Anne - My pleasure :)

Minja - Ollos hyvä vaan!

Instagram

Sanctuary.