StatCounter

Friday Inspiration

I'm feeling a little guilty for not posting such a lot of my own stuff lately. I don't, afterall, intend the entire contents of the blog to solely comprise Friday Inspiration posts either. But I suppose these seasons come and go, shifting between posting often and less often. During this autumn time, I'll be looking for some new direction for my working life, which will be both time- and thought-consuming. I don't wish to shelve the blog completely, but it may well be that intervals between posts will grow longer for some time. With these pictures I want to wish you a lovely weekend! (Click to enlarge.)

Poden vähän huonoa omaatuntoa siitä, etten pahemmin ole viime aikoina blogia päivittänyt omilla jutuillani. Ei ole tarkoitus, että koko blogin sisältö on pelkkää perjantai-inspispostaustakaan. Mutta näitä kausia taitaa tulla ja mennä, milloin sitä päivittää ahkerammin, milloin laveammin. Nyt syksyllä olen laittamassa työelämääni vähän uuteen kuosiin, mikä tulee syömään ajatuksia ja aikaa. Blogia en halua hyllyttää, mutta saattaa olla, että tauot postausten välillä pitenevät ainakin joksikin aikaa. Näiden kuvien myötä toivottelen oikein hyvää viikonloppua! (Kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla.)

Images: Ann Lindberg via loub
Outi Loimaranta said...

Hei, pidän todella paljon näistä sun perjantaipostauksista, ihan odottelen niitä perjantaisin! Kiitos jälleen ihanista kuvista!

Vintage living said...

Mulla on kanssa ollut vaikeuksia ehtiä koneelle postaamaan nykyään, olen niin vähän kotona. Ja sitten jos postaa harvemmin pitäis olla jotain järkevämpää postattavaa kuin jos postaa usein, tai ainakin musta tuntuu siltä...
Mutta kun on jatkuvasti vain töissä, niin ei päivän aikana tapahdu mitään mainittavaa. Eikä välttämättä pariin viikkoonkaan.
Tylsintä on kuitenkin se etten ehdi kommentoimaan muiden blogeihin vaikka ehtisin niihin nopeasti kurkata, usein en sitäkään.
Tuon yhden kuvan piironki ja yläpuolella olevat taulut saavat haluamaan tauluja seinälle juuri tuollain monta lähekkäin! Mutta ei meillä ole tauluja mitä laittaa, en ole oikein ollut tauluihminen:)

Merja said...

Toivottavasti et kokonaan luovu kuitenkaan, olen nauttinut kovasti näistä perjantaikuvista, ja myös omistasi!

Onko työmuutos mieluinen?

AshleyL. said...

beautiful inspiration! i love it all! :)

Solange said...

hi there, oh, you must also be so busy, time flies and sometimes it's hard to keep you blog updated..!
Hope the change in your work direction is working out, I think of it sometimes, but I have nothing concreet in my head....

well, enjoy your home, weekend and family,

Solange :-)

Rebecca / Sanctuary said...

Outi - Kiva kuulla, eipä kestä - tämä on muodostnut itsellekin lähes puolijuhlalliseksi tavaksi aloitella viikonloppua!

Vintage Living - Sellaistahan se on, pitää yrittää olla ottamatta tuottamispaineita, sillä blogin pitäisi nimenomaan lähteä omasta ilosta silloin kun hyvältä tuntuu ja aikaakin riittää. Taulukokoelma näytti minustakin erityisen kivalta!

Merja - Luopua en halua, sen verran kivaakin tämä on. Työmuutos herättää ristiriitaisia tuntoja. Itse työ pysyy samana, mutta olen päättänyt jättää palaamatta pestiini ja aloitan virallisesti ensi vuoden alusta freelancerina. Nyt pitäisi sitten haalia sen verran kontakteja ja töitä, ettei ihan tyhjän päältä tarvitse aloittaa.

Ashley L. - Glad you liked the pics :)

Solange - I think you have your hands full, too! The job change isn't anything radical or too exciting, but I've decided not to return to my day job after my kiddy leave ends in Jan, but I'll be freelancing from home. So plenty of groundwork to do before things hopefully go full swing.

carol said...

Do whatever works best for you but promise you'll keep blogging. I love this blog and would miss it terribly if it ended.

Hanna said...

Tuttuja ajatuksia, itsekin mietin mitä blogilleni käy kun palaan takaisin töihin. Mutta kuitenkin blogin pitämisestä saa niin paljon ettei siitä halua luopua!

Kuvasi ovat niin kauniita ja muutenkin blogisi on yksi suosikeistani joten älä ota turhia paineita siitä ja sen päivittämisestä! Joskus sitä ehtii paremmin ja joskus taas huonommin päivittämään mutta sellaistahan se elämä on.

Anonymous said...

Beautiful pictures as always... I am taking a bit of a blogging break myself, sometimes it's just needed. Take care

MODERN COUNTRY said...

Hi girl!

I hope everything will work out for the best for you!
I Love your blog and have missed it dearly when I have been absent. You always seem to find the most beautiful pictures and they Inspire me, also to day, very much to do my very best in my own home!

Take care blogfriend and have a really good week!
Hugs Aina

Rebecca / Sanctuary said...

Carol - Words like this mean so much to me! I promise to keep the blog going :)

Hanna - Ymmärrät täysin. Voi olla, että töiden alettua täydellä teholla sitä löytää kuitenkin aikaa ja energiaa blogillekin, joka voi inspiroida taas ihan uudella tavalla. Muutosvaiheet taitavat olla niitä verottavimpia aikoja.

Nel - I agree that sometimes a break is in order after which it can be really motivating to start up again. It has to be a pleasure to oneself without pressure!

Aina - Your words are always full of so much warmth! It's definitely also the inspiring contacts with you blog friends that keeps inspiration running high to carry on!

Instagram

Sanctuary.