StatCounter
I've been feasting my eyes on beautiful photos by Trine Thorsen,

got into the mellow swing of the very lovely Madeleine Peyroux,

gawked at what people over in Copenhagen are wearing, my trip is booked! Any tips on must-visit little shops etc. are received with great pleasure! (We will be taking the streets of both Copenhagen and around Helsingor.)


Viime päivinä olen ihastellut Trine Thorsenin tuotoksia,

fiilistellyt Madeleine Peyroux'n saattelemana,

kurkkaillut mitä köpisläisillä on päällä, sillä nyt on matkat varattuna! Putiikki- yms. vinkkejä otetaan innolla vastaan! (Seikkailemme sekä Kööpenhaminan että Helsingörin suunnalla.)
Merruli said...

Oi onnellista! Mukavaa matkaa toivottelen. Pitäisiköhän minun voittaa lentopelkoni ja suostua miehen ehdotukseen syyslomamatkasta Kööpenhaminaan, toisaalta mieli tekisi kovin.

Rebecca / Sanctuary said...

Merruli - Tuossa tapauksessa kyllä lentopelon selättäminen kannattaa! Matkaan lähdemme vasta marraskuun lopussa ja aikaa perillä vain kolme päivää, eli vielä on hyvää aikaa valmistautua huolella :)

Inka said...

Ihana reissu tulossa, se on varmaa! Voi kuinka ihana aika vielä, keskellä marraskuuta tarvitsee piristystä ja mikä olisikaan parempi paikka?!
Kiitos linkeistä, tuo köpis linkki on ihan mahti.

Mary-Laure said...

It's great you'll be going to Copenhagen, I've always wanted to go! I hope you'll bring back pictures.

Yes, Peyroux has a beautifully moving voice.

Merja said...

Voi onnekasta! Köpis on ihana paikka (vaikka viimeksi kun olin siellä meinasin jumittua lentokentälle kun kauhea lumimyrsky valtasi kaupungin).

*Marie* said...

I thank you sooo much for those amazing internet sites!!! The pictures she made let me dream.....
My day was so grey today, but now after watching the briliant pictures, I feel so much better I could start emediately with something...mmh but with what?!..... I will find out:)...
I´m just 2 hours away from Copenhagen but I had no time this summer!! bahhhh I wish you a great time and I can´t wait to see your trip pictures:))).....Take care *Marie*

Hanna said...

Käyppä kurkkaamassa täällä, minä taisin käydä aika monessa näistä kun olimme Köpiksessä. Osaan en ehtinyt kun menivät lauantaina niin aikaisin kiinni (oisko ollut jo kolmelta).

http://mimmi-magnolia.blogspot.com/2008/05/kpenhamn-shopping.html

Rebecca / Sanctuary said...

Inka - Kaamospiristys ei kyllä voi siitä parantua, vaikkakaan ilmat eivät sielläkään tule pahemmin hellimään :)

Mary-Laure - My camera is definitely coming along :) The trip isn't till the end of November, but it's nice to be able to look forward to it already! I hope you can get there one day!!

Merja - Hui, kauhistuttava tilanne! Ja hyvin voi lumimyräkkää olla meilläkin tiedossa, toivottavasti ei käy ihan noin kuitenkaan!

Marie - You lucky thing to live over there! Can't wait to get there, it will definitely inject much needed inspiration to the dark November time!

Hanna - Kiitokset tuhannesti linkistä - tuollahan oli listattuna vaikka mitä ja sellaisia, joista olen kuullut mutta en ole vielä ehtinyt selvittämään osoitteita. Näistä on hyvä aloittaa!

Instagram

Sanctuary.