StatCounter

A breath of Denmark - Tanskan tuulahdus


Yesterday I met up with a good friend, who had just returned from a holiday to Denmark and surprised me with some lovely things. But the best thing of all is that we are now planning a joint trip to that very land of wonders. It certainly lightened the otherwise heavy step of a mother who for the very first time saw her eldest off to school. Luckily the boy is full of enthusiasm for his new phase in life.

Tapasin eilen Tanskassa lomaillutta ystävääni, joka yllätti minut suloisilla tuliaisilla. Parasta tässä on kuitenkin se, että nyt on suunnitteilla yhteinen matka tuohon ihmeiden tyyssijaan. Kummasti lievensi äidin ahdistusta, joka saatteli tänään esikoistaan ensi kertaa koulutielle. Onneksi lapsi on kuitenkin uudesta vaiheestaan yksinomaan innoissaan.

Inka said...

Ihania tuliaisia, ihania suunnitelmia. Toivottavasti kouluinnostus säilyy pitkään! :)

Tanja said...

Ooh, aah, uuh. Kuinka voikaan olla noin ihana tuliassatsi! Minua harmittaa, ettei Suomessa myydä lasten Noa Noaa.

Merja said...

Huokaus.. niin kauniita..

Ymmärrän ahdistusta. Minunkin esikoiseni aloittaa koulutien ensi viikolla. Hänkin innoissaan - ja minulla jo välillä alahuuli väpättää ajatuksesta. Siitä huolimatta että on ollut päiviä kun olemme olleet täällä kaksistaan ja tyttö on höpöttänyt jotain taukoamatta. Olen ajatellut että kohta koittaa päivä jolloin olen täällä yksin hiljaisuudessa.. ja siitä huolimatta huolehdin että meneehän tytöllä kaikki hyvin. Täysin englanninkielinen ympäristökin, se koulu.

Niina said...

Minä myös harmittelen sitä, ettei Suomesta saa lapsille Noa Noaa :(

Arvaas mitä? Mies toi minulle yllätyksen muutama viikko takaperin Hyvinkäältä!
Joutuu nimittäin melkein päivittäin sinne työnsä puolesta ajelemaan. Kerroin sinun löydöstäsi, V-kirjaimesta (Rautatiemuseosta). Ja hän oli käynyt ohi ajaessaan katsomassa ja sain vihoviimeisen V-kirjaimen :)
Hieman on kuluneempi se on, kun tuo teidän, mutta kyllä olin ihmeissäni.
Mieheni nimittäin ei yleensä ymmärrä mitään tälläistä tuoda.
Vaikka vinkkaisin hänelle, että näin kauppatorilla ihastuttavia pioneita Havis Amandan patsaan luona myytävässä kukkakojussa -hän ei ymmärrä tätä selvää vinkkiä siitä, että haluaisin noita samaisia kukkia kotiin :) -häneltä.
V-kirjain kun on meidän pojan nimen alkukirjain ja siksi rakas.

Rebecca / Sanctuary said...

Inkivääri - Tiedä sitten milloin tulee toisenlaiset fiilikset pojalla pintaan, mutta helpottavaa kun alku on ollut näin sujuva.

Tanja - Minuakin harmittaa! Jossain suomalaisessa nettikaupassa tosin törmäsin, mutta valikoimat olivat tosi pienet. Eikä se tietenkään ole sama kuin kaunis kivijalkakauppa, jossa noita ihanuuksia olisi tyrkyllä.

Merja - Yllätyin siitä, miten monenkirjavat tunteet tulivatkaan pintaan. Haikeus, luopumisen tuska ja jonkinlainen sääli siitä, että nyt joutuu tuonne 'mankeliin', josta ei pääse pois vuosikausiin. Mutta nyt kun on kokonaista kaksi koulupäivää takana ja lapsi innosta piukeana on minullakin äärimmäisen helpottunut ja kevyt olo. Lykkyä sinnekin, isoja muutoksia teillä kaikilla!

Niina - Hauskaa, että teilläkin on siellä vr-V! Ja sopii tietysti teille paljon paremmin kun kirjaimella on jotain symbolista arvoakin toisin kuin täällä. Kyllä miehille pitää vähän rautalangasta vääntää :)

Katie said...

Hi...I've really enjoyed reading your blog for the past few months...My son is eighteen and a Senior in high school...He wants to go away to college, in another state...I don't know what I'll do...I won't let him know how painful that will be for me, because I don't want to burden him with that, but I just adore this young man, and don't want to live day to day life without him around...I know I'll adjust, but it sure won't be easy!...Take care, Katie

Liivia said...

Ai että onkin mielenkiintoisia paketteja!
Minäkin tahdon Tanskaan!

Instagram

Sanctuary.