StatCounter

Me-time - Omaa aikaa

What a lovely weekend I've enjoyed. A good friend, coffees and THE movie on Friday night. Followd by Saturday and me and my closest set dashing off for a day of pampering in the nearby quaint town of Porvoo, husbands and children strictly forbidden. Of course you can't return home empty-handed from a good day like that, and Porvoo does have the most wonderful little toyshop. So a garage for my son and jug and glass set for my daughter.

Viikonloppuni on ollut ihana! Perjantaina näin pitkästä aikaa hyvää ystävää, luvassa SE leffa, humputtelua ja kahvittelua. Lauantaina säntäsimme vakiystäväporukan kanssa hemmottelupäivää viettämään Porvooseen, miehiltä ja lapsilta mukaan änkeytyminen kielletty. Hyviltä reissuilta tuodaan tietenkin myös tuliaisia, eikä Riimikkoa voi Porvoossa ohittaa. (En ole yhtä ihanaa lelukauppaa Suomessa vielä nähnyt, onko joku muu?)Poika sai tsekkiläisen huoltamon ja tyttöä muistettiin kannulla ja laseilla.Once again I was tempted to return home with an assortment of old chairs, but restrained myself to two little flower pots with lovely patina from here.
Perhaps a little too small for geraniums, but bellis, pansies, herbs perhaps?

Olisin jälleen kerran ollut raahaamassa kotiin jos jonkinnäköistä vanhaa puutuolia, mutta pitäydyinkin vain kahteen somasti patinoituneeseen pieneen kukkapurkkiin, joihin lankesin täällä.
Pelakuut eivät näihin taida mahtua, mutta belliksiä, orvokkeja, yrttejä?And if that wasn't enough me-time for the weekend, suddenly I found myself having a quiet moment at home this afternoon, as my son was asked to go and play round a friend's house, my husband had to go out and daughter was having her nap. Coffee was washed down with goodies from Brunberg (a chocolate factory in Porvoo) and a pile of magazines, whisking me off into lazy slumber in the nook of the sofa. I am fully recharged!

Jos ei molempien päivien osalta jo hemmottelu riittänyt niin äkkiseltään vapautui sunnuntai-iltapäivästä vielä parituntinen ihan omaa aikaa, kun esikoinen kutsuttiin kaverin luo leikkimään, miehelle ilmaantui meno ja kuopus siemaili päiväuniaan. Kahvi huuhtoutui Brunbergin herkkujen ja lehtipinon kanssa alas ja saatteli nokkaunille sohvan nurkkaan. Tämän viikonlopun levolla taas jaksaa!
Laurie said...

Wasn't the movie just wonderful?? We saw it last Thursday evening and I posted about it on my blog in case you are interested. I can't wait to see it again on DVD when it comes out. I am heading out to the SKY chair with a good book and cup of coffee. Have a wonderful day!

Niina said...

Ihanat tuliaiset. Mistä olet ostanut tuon pikkuisen pyykkitelineen? Onko se Mailegin tuotantoa?

AshleyL. said...

i'm happy that you had such a good weekend! i love these pictures! they are so pretty!

Kesiah said...

Ihana akkujenlataus viikonloppu. Samoin ihanat ostokset. Porvoossa minusta parhaan lelukaupan tittelistä hyvin ansiokkaasti kilpailee Fanny ja Alexander. Se taitaa jopa minulla viedä voiton. Onneksi tarjonta on niin erilainen kuin Riimikossa, niin voi shoppailla hyvällä omallatunnolla molemmissa (jos kukkaro vain kestää).

Rebecca / Sanctuary said...

Laurie - it was so entertaining and girly and refreshing :) Although for me it didn't beat the last season of the tv-series, which I love! Enjoy!

Family Blommendahl - Pyykkiteline on tosiaan Mailegin tuotantoa, olen ostanut sen pienestä kauklahtelaisesta 'Aarteita ja antiikkia' -nimisestä liikkeestä. Mutta noita varmasti löytyy monestakin paikasta?

Ashley L - Thank you so much!

Kesiah - Fanny&Alexander -putiikkia ei Porvoossa enää ole :( Ja se Helsingin Uudenmaankadun liike on nyt mitä on... Edelleen harmittaa, että lopettivat sen ihanan Kiseleffin basaarin liikkeen, se tosiaan vei Riimikostakin voiton.

Inka said...

Voi mikä ihana viikonloppu sinulla onkaan ollut! Tuollaisia pitäisi saada itsekunkin nauttia vähintään kerran kuussa :)
Hauskaa alkavaa viikkoa!

Niina said...

Oih, kuulostaapa hyvältä! Leffa on näkemättä -olen ollut NIIN saamaton ja laiska. Mies inhoaa ja pian jo kaikki tyttökamut ovat kyseisen rainan jo nähneet :(
Ehkä sitten DVD:ltä myöhemmin.

Riimikko on ihana! Tuliaiset olivat minunkin mieleeni, vaikka pääsinkin niihin vain blogisi kuvien välityksellä tutustumaan.

Outi Loimaranta said...

Täydellinen viikonloppu! Kahvi, suklaa, lehdet ja torkut sohvalla - nirvana. Ihanaa että sait akkuja ladattua noin täysillä!

Solange said...

sounds like a real treat, the movie, relaxing and enjoying magazines in your sofa!

enjoy your day,

Solange

Tanja said...

Kuinka ihanat tuliaiset! Minä aion tänään mennä katsomaan leffan :) Romanttinen komedia -kategoria ei yleensä vedä minua puoleensa, mutta tämän kohdalla teen ehdottomasti poikkeuksen - niin paljon tykkäsin tuosta sarjasta.

Rebecca / Sanctuary said...

Inkivääri - Kerran kuussa olisi kyllä unelma, sitä useammin ei ehkä toimisikaan :)

Niina - Minulla on sellainen fiilis, että tuo olisi elokuvana ihan yhtä antoisa kotona katsottuna kuin leffassa, ehkä luontevampi kotisohvalta suorastaan!

Outi - Nyt se on jo seuraava viikonloppu nurkan takana, ei taida sujua ihan yhtä rennoissa merkeissä :)

Solange - These don't come round so often these days :)

Tanja - Mitä tykkäsit? Minua siinä jotkut asiat suorastaan ärsyttivät (esim se, että Carrien asunnon sisustus meni yhtäkkiä ihan uusiksi, järkyttävää!), mutta olihan se oikein viihdyttävä ja silmänruokaa täynnä. Mutta varsinkin siihen sarjan viimeiseen tuotantokauteen olen niin rakastunut, että ei taida olla voittanutta.

Tanja said...

Hmm, menin elokuviin sellaisissa ajatuksissa, että se ei voi olla samanlainen kuin sarja. Ennakko-odotus auttoi sietämään pettymykset. Enimmäkseen kuitenkin tykkäsin. Tuli sellainen olo, että nyt on tuo tarina saatu päätökseen. Romanttisten komedioiden loppuratkaisut ovat aina rasittavan samanlaisia, sitä osasin odottaakin, mutta silti tympäisi, että se meni niin herttaisen jenkkikaavan mukaan. Myös muutamat alleviivatut "tämä on hauska kohta" -tyyppiset hommelit vähän ärsyttivät. Mutta mutta, tätä elokuvaa en mennytkään katsomaan suurena elokuvanautintona, vaan ihan sen vuoksi, että eihän sitä olisi voinut olla katsomatta, kun niin tykkäsin sarjasta. Plussan puolella :)

Vintage living said...

Meillä oli tuollainen samanlainen peltinen autotalli, ostin sen joskus Tanskasta. Mutta jossain vaiheessa se meni rikki, eikä ole sitä enää, nyyh.

Rebecca / Sanctuary said...

Tanja - Joo, samantapaiset ennakko-odotukset täällä ja ehdottomasti plussan puolella :)

Vintage Living - Tuohonkin tuli heti alkutekijöiksi mukava lommo, kun poika astui vahingossa sen päälle...

Instagram

Sanctuary.