StatCounter

Friday Inspiration - Photographer Polly Wreford

Images: Polly Wreford via Sarah Kaye Representation
Liivia said...

Kuva kaksi suosikkini! Myös siitä tykkään, missä on sylillinen kukkia.
Kiitos jälleen.

Tanja said...

Polly on yksi suosikeistani (Polly on muuten myös kauhean hauska nimi!). Kadehdin tuollaista sisustuskuvaajan ammattia (tai valokuvaajan ammattia ylipäätään), sillä he pääsevät mitä mahtavimpiin koteihin. Minä haaveilen tuollaisista valoisan harmaista seinistä, jollaista näkyy ensimmäisessä kuvassa. Mutta suosikkini on tuo sylillinen kukkia. Ihastelen myös tuota keittiökuvaa, jossa on Wegnerin Y-tuolit. Haikailen kovasti ehjän, lähes tyhjän seinäpinnan perään, sillä täällä meillähän ei sellaista ole, eikä voi edes järjestää.

Hauska muuten tämä sinun FI, sillä se on melkein ensimmäisenä mielessä perjantaina, kun herään. On mukava tulla teekupin kanssa availemaan silmiään ja ajatuksiaan sun etsimien, ihanien kuvien äärelle. Kerrassaan loistopalvelu! Kiitos.

Niina said...

Kakkoskuvassa oleva mintunvihreä jakkara on hauska! Tahtoisin sen kotiin samantien :)

Riikka T said...

Kiitos ihanista kuvista

Vintage living said...

Tuo pölyhuiskukuva on aika kutkuttava:) Minua viehättää kolmanneksalin kuva, yksinkertaisen viehättävä makuuhuone...

Sea Angels said...

Why are these images so wonderful, each one is different yet I love them all. I always love all of your posts, and I am always inspired, your blog is addictive ha ha!!
Have a great weekend
Hugs Lynn xx

Valloittava valkoinen said...

Jälleen niin ihania kuvia!
Iloista viikonloppua!

Nanna said...

Heippa!

Tuossa aimmin olit nauttinut limoncelloa puutarhassa. Oletko onnistunut saamaan sitä Suomesta jostain?

Matroskin said...

Eurokankaassa oli tuontapaista muka-tilkkukangasta kuin tuo tunika, mutta oli liian jäykkää tuollaiseen laskeutuvaan vaatteeseen. Olisin muuten ostanut. Minäkin aina siivoan tuollaisessa balettiasennossa sulkahuiskan kanssa. Rupesi kyllä vähän kutkuttamaan tehdä itse tuollainen Englannin lippu -muki. Tekisi mieli maalata porsliinia, mutta en koskaan keksi kyllin hyvää kuvitusta.

Matroskin said...

PS: Miksi tuo ukkeli seisoo kengät jalassa ihanan neulotun peiton päällä???

Rebecca / Sanctuary said...

Liivia - Eipä kestä - tuo kukkasyli on kyllä kaunis!

Tanja - Polly on muuten hauska nimi, vähän samaa sarjaa kuin Daisy, Poppy jne, vaikkei nyt kukka olekaan. Kiva kun laitoit tuolien nimen, olen ihaillut niiden puhdaslinjaisuutta ennenkin, mutten tiennyt kenen ovat ja mitkä, siis y:t. FI on sattuneesta syystä minullakin mielessä heti perjantaiaamuna, tai oikeammin torstai-iltana :)

niina - Muistelen, että sulla oli vähän saman sävyinen tuoli keittiössä?

white linen - Kiitos sanoistasi!

vintage living - Olisikohan siivoaminen hieman hauskempaa, jos varustautuisi kauniilla koltulla ja tuollaisella ylettömällä pölyhuiskalla?

Lynn - Polly Wreford is a talented lady, it has to be said :) Enjoy the rest of the weekend!

Anu - Kiitoksia, samoin sinne!

nanna - Nyt on avattuna tuliaisputeli aidosti Italiasta, mutta limoncelloa olen kyllä ostanut aiemmin ihan täkäläisistä monopoliputiikeistakin, pitäisi olla ihan hyvin saatavilla!

matroskin - Loihdi tuollainen lippumuki! Jostain syystä enkkulippu näyttää aina sisustusjutuissa hyvältä, miksei voisi vaikka Tanskankin värejä mallata :) Joka tapauksessa jään seurailemaan tuotoksiasi! Eikös kaikki hoida viikkosiivoukset noin?

Instagram

Sanctuary.