StatCounter

Relaxing

A nippy autumn day spent indoors with a sick child - what better way to wind down than getting the scissors out and taring away through those piles of old magazines.


I honestly thought I was one of the only people on the planet who compiles inspiration folders and keeps all manners of notebooks, but since getting into blogging it seems that this is just common practice that absolutely everyone does!With a tummy upset, my poor boy has been living on toast, while I've downed a pot of espresso.

Here are some favourites:


Lantliv


sköna hem


Sköna hem


Livingetc


Drömhem & trädgård

MINNA said...

Minäkin pidän leikekirjaa kaikista kauniista asioista joista pidän ja joita haluaisin kotiini. Kansio on paksu, täynnä ideoita ja unelmia. Mukana paljon lehdistä leikattuja juttuja. Ehkä osan ehdin toteuttaa ja muuten saa jälkikasvu joskus periä minun pienet unelmani. Et siis ole ollenkaan yksin :O)

Faye 'Country Chic' said...

Hello,
I hope your little boy is feeling better soon. I too love cutting out favourite bits from magazines, always inspiring when you collect then together.
xFaye

OhSoVintage said...

I hope your son is on the mend now. My favourite is the bedroom picture. I have piles and piles of magazines and just can't bear to get rid of them, I just love looking at even old ones time and again, but I don't like to cut bits out of them, I don't know why.

Mustikka said...

Kauniita kuvia taas! Itse en ole vielä innostunut leikkelemään lehtiä. Pitäisi varmaan, sillä monissa on vain yksi kiva juttu/kuvia ja lehtipinot kasvaa kun monet paksut lehdet on säilössä vain sen takia.

Rebecca / Sanctuary said...

kesän lapsi - Leikekirjasi kuulostaa ihanalta. Olen ihan varma, että oma tyylikin kirkastuu siinä kun keräilee kansiin vain omaa makua vastaavia juttuja. Ja tosi mukavaa kun vierailit blogissani!

Faye from Country Chic - Thank you for visiting my blog and for your well-wishes! My son's fine now, back to creating a lot of noise and activity :) I agree that cutting bits is rather therapeutic and it's always as inspiring getting the old inspiration folder out for a browse.

Oh So Vintage - Thank you so much for your message, my son is back to normal again! I understand how you feel about saving your magazines, there are certain ones I will definitely not start wrecking with a pair of scissors, but collect in folders.

Mustikka - Kiitos! Mullakin tuhoamisen kohteena lähinnä lehdet, joissa läheskään kaikki ei ole kivaa tai ovat muuten vaan sen verran vanhoja.

Stardust said...

Minunkin "pipertelylle" on vähän naurahdeltu, ja siksi olenkin tehnyt sitä aina pikkuisen salaillen.. (kun joku pyytää vanhaa lehteä, nolostellen annan sen luettavaksi ja selittelen, että sitä on ihan pikkuisen vaan leikelty sieltä täältä..) Nyt tuo pipertely on minun ja tyttöni yhteinen ajanviete, kannetaan kasa lehtiä pöytään ja leikellään kuvia. Tytölle (4v) annoin vanhan H&M kuvaston, josta hän leikkeli minulle että itselleen sopivan garderobin.. (aika upeat!) Seuraavaksi sitten järjestetään liimailusessio, milloin rakennellaan nuo ideat kansien sisään.. Terapeuttista & mukavaa ; )

Instagram

Sanctuary.